Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa szokásotok, fétisetek van a párotokkal, amit mindketten élveztek és "egyedivé" teszi a kapcsolatotok?
Filmbeli lassu erzeki ovatos szerelemböl jövö szex, szeretlek szavakkal füszerezve.hasonlo az elsö alkalomhoz.
Röviden szerelemböl jövö szex, vagy a szerelem magasabb foku megélése/àtélése szexszel, nem a natur testisegböl jön csak.
(Nalam a ffiak iranyitanak, van aki ilyen, van aki masmilyen, exemmel pl nagyon tetszett a veszekedès közepén egy hirtelen pillanattol kialakult vad szex is pl a falhoz lökött hàttal( de amugy nem egy agressziv àllatot kell elkepzelni), aztàn màr màsrol szolt a dolog, vagy amikor konyhaban széken ült mikor veszekedtünk en meg felette kiabaltam es egyre közelebb huzott, stb)
Valahogy a szex körüli köritések adjàk azt a pluszt.
Es ritka, ha van ilyen baratom akinek nem natur a testiség csak, amit meg tud élni.
Pattanásvadászat, meg néha közös borotválás :D
Jah meg együtt horgászunk. Állítólag ez egy szokatlan cucc egy csajtól :D
:))))))))))))))))
Én úgy láttam, nem :D
Olyanok vagyunk, mint két pletykás vénember. Imádjuk a pletykákat, állandóan sztorizgatunk, ha kettesben maradunk... Tudom nem szép, dehát ez van. :D
Nekem pattanás fétisem van. A férjem háta néha kipattog bizonyos kajáktól. Na ilyenkor le sem tud vakarni, megyek utána és nyomkodom. Ő meg picsog, mint egy kisgyerek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!