Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelhetnèk egy ilyen helyzetet ???
Meg ismertem 4 évvel ezelőtt egy nőt. Ez a "nő" egy kedves,normális őszintének tünő télleg különleges személynek számitot ember volt az életemben! Idővel én meg szerettem őt,össze költöztünk és született egy gyermekünk. Röviden annyi hogy teljesen bele szerettem!
De sajnos kiderült idővel hogy hihetetlenül magánakvaló,aljas és kétszínű! Csak magát nézi mindenben,a szemembe hazudik konkrétan,és egyebek amit most nem részleteznék. A lényeg hogy Külön mentünk lassan 2éve.
Ő ez idő alatt le feküdt fűvel fával,többek közt fényderült arra is hogy a saját 2.unoka testvèremmel is !
Nekem ez fájt a lehető legjobban!
Mivel járnom kell a gyermeket látogatni igy adott hogy az anyjával is tartanom kell a kapcsolatot!
Szóval hogyan álljak ezek után hozzá?
Hogyan kellene őt kezelnem mikor a számát is le tiltotam annyira hányingerem van tőlle !
Hogyan és mit reagálnátok ebben a helyzetben ???
Nagyon komoly a dolog ès hihetetnül fáj. Azt èrzem hogy meg lettem alázva durván férfi,apa létemre ! Szóval értelmes kommenteket szeretnèk.
Nem feltétlenűl muszáj találkoznotok, van olyan eset is hogy te vagy az ő anyjánál kell hagynia a gyereket hogy te láthasd. Hidd el sok pár megy szét gyerek után úgy, hogy még jobban utálják egymást.
Amúgy értem én hogy szeretted, de ha szakítottatok nem sok közöd van hozzá,hogy kivel fekszik le.
A láthatás csak szigórúan az anyuka társaságában lehetséges!
Mivel nem marad a gyermek nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!