Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kezelhetnèk egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelhetnèk egy ilyen helyzetet ???

Figyelt kérdés

Meg ismertem 4 évvel ezelőtt egy nőt. Ez a "nő" egy kedves,normális őszintének tünő télleg különleges személynek számitot ember volt az életemben! Idővel én meg szerettem őt,össze költöztünk és született egy gyermekünk. Röviden annyi hogy teljesen bele szerettem!

De sajnos kiderült idővel hogy hihetetlenül magánakvaló,aljas és kétszínű! Csak magát nézi mindenben,a szemembe hazudik konkrétan,és egyebek amit most nem részleteznék. A lényeg hogy Külön mentünk lassan 2éve.

Ő ez idő alatt le feküdt fűvel fával,többek közt fényderült arra is hogy a saját 2.unoka testvèremmel is !

Nekem ez fájt a lehető legjobban!

Mivel járnom kell a gyermeket látogatni igy adott hogy az anyjával is tartanom kell a kapcsolatot!

Szóval hogyan álljak ezek után hozzá?

Hogyan kellene őt kezelnem mikor a számát is le tiltotam annyira hányingerem van tőlle !

Hogyan és mit reagálnátok ebben a helyzetben ???

Nagyon komoly a dolog ès hihetetnül fáj. Azt èrzem hogy meg lettem alázva durván férfi,apa létemre ! Szóval értelmes kommenteket szeretnèk.

2021. aug. 11. 04:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát semmit nem tudsz csinálni. A gyerek minderről nem tehet, mész és látogatod, kiveszed a részed a neveléséből, az anyjával meg tartod a kapcsolatot, annyit, amennyit a gyerek közös nevelése megkíván. Azért próbáld meg tisztelni, mint a gyermeked anyját, gusztustalan nő, de azért mégis csak sikerült neki csinálnod egy gyereket. A gyereknek soha ne szidd, ne utalgass rá, hogy milyen az anyja. Az ő érdekében legyen egy normális, emberi kapcsolat és kommunikáció köztetek. Ennyit tudsz tenni. A fájdalmadat meg majd az idő enyhíti.
2021. aug. 11. 06:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenűl muszáj találkoznotok, van olyan eset is hogy te vagy az ő anyjánál kell hagynia a gyereket hogy te láthasd. Hidd el sok pár megy szét gyerek után úgy, hogy még jobban utálják egymást.

Amúgy értem én hogy szeretted, de ha szakítottatok nem sok közöd van hozzá,hogy kivel fekszik le.

2021. aug. 11. 06:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen jogos hogy semmi közöm nincs az életéhez és csak a gyermeket látogatom. De! Hogy a saját unoka testvéremmel feküdjön le ??!Aztán rám is rám akart mászni,nagy nagy szerencse hogy nem hagytam!!! Na azért az már a határon van nállam !!! Nem akkarok rosszban lenni vele. De a szemébe nem tudok így bele nézni ! Gusztustalannak tartom és hányni tudnék tőlle!!! Hatalmasat csalódtam benne!!!
2021. aug. 11. 06:55
 4/5 A kérdező kommentje:

A láthatás csak szigórúan az anyuka társaságában lehetséges!

Mivel nem marad a gyermek nélküle.

2021. aug. 11. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Lesz bnot boldog vagy. Ennyit tudsz tenni
2021. aug. 11. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!