Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrhető, hogy ennyire ignorál? Illetve, hogyan kezelhetném jobban a helyzetet? Lenne okom rosszra gondolni?
A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Kicsivel több, mint egy éve élünk együtt.
A kapcsolatunkban nem nagyon szoktak viták lenni, ha van is akkor mindig ugyanazon vitatkozunk. Fél éve, egyetlen délutánt sem tudott rám szánni. Mióta van ez a kijárási korlátozás, minden délelőtt elment és mindig kihúzta a távol töltött időt, hogy pont este 8-ra érjen haza, még hétvégente is. Minden túlzás nélkül én vagyok az utolsó akire "időt szán", mivel nem marad más lehetőség.
Mikor szóvá teszem, hogy néha eltölthetne velem legalább egy délutánt, mindig azt a választ kapom, hogy fáradt hallgatni ezeket a tipikus, hülye lány dolgokat. Meg minden lány ugyanolyan. Véleménye szerint együtt töltjük a mindennapokat, nem érti mi a probléma. Akárhogy magyarázom, próbálom megértetni vele azt, hogy nem fektet időt a kapcsolatunkba, konkrétan semmibe vesz. És a lehető legszánalmasabb kifogások sorát kell végig hallgatnom.
December közepén kiutazott Svédországba, mivel ott laknak a szülei, hogy együtt töltsék az ünnepeket, és válófélben is vannak. Mivel nem magyarállampolgár így nem tud visszajönni, várni kell a nyitásig.
Viszont ez idő alatt felmerültek olyan problémák, hogy napokig nem hív, ha hívom akkor kinyom /pár perc alatt leráz, illetve nem veszi fel. Vagy pedig foglalt, ami egyre gyakoribb. Minden este 11kor (!) eljár teniszezni, hajnal 3-ig. Nos, ezt párszor még elhiszem, de hogy folyamatosan mindennap azt már nekem nem tudja senki bemagyarázni.
Utólag az is kiderült, hogy a Szilveszteri buli nem is a családjával töltötte, hanem haverokkal volt házibulin. És akkor jön a szöveg, hogy volt ott egy lány aki nagyon bevolt rá indulva, de nem b***** meg, mert nem volt az esete...miután hazudott, így ezt se nagyon hiszem el.
Ami számomra elég érdekes még, nagy ritkán mikor hív, az mindig akkor történik amikor megy valahova, de ha a szüleinél van akkor nem tudunk beszélni.Viszont cod-dal játszani és közben az internetes barátokkal lehet beszélni?
Nem értem, gondolok pár dologra, de egyik sem túl pozitív. Lehet én gondolom túl ezt az egészet, de nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba.
Na, majd told ide, hogy neked normális nőként, normális férfi kell. Magadnak mantrázhatod, de ez nem igaz. Ezt nem lehet már megmenteni, ő nem szeret és nem is érdekled túlzottan. Az, hogy te ezt ennyi ideje tűröd, viszont téged minősít.
#1: A drog hogy jön ide? Kisgyereknek pont annyira kisgyerek, mint a kérdező, mert a kapcsolat 2 emberen áll. A csitri meg valószínűleg azt sem tudta, hogy más csaj a hapsinál képben van, de azért te megvernéd. Nem gondoltál még arra, hogy felkeresel egy pszichológust?
Egyszer már szakítottam vele emiatt, akkor külön is költöztünk. Bocsánatot kért, mindent megígért, hogy jobban odafigyel rám.Én persze megbocsátottam neki és adtam egy újabb esélyt. 2 hónapig nem volt probléma. A legnagyobb probléma az, hogy naiv vagyok és még mindig nagyon szeretem.
Mikor külön mentünk, akkor úgy gondoltam, inkább elviselem azt, hogy kevés rám az idő, de legalább mellettem alszik el és kel reggelente. Nehéz a kapcsolatunkat pontosan leírni, mert semmi másban nincs probléma csak ebben dologban, ami a kapcsolat egyik legfontosabb alapja lenne. Viszont minden másban nem is nagyon találhatnék jobbat. Mikor együtt vagyunk, akkor tényleg nagyon jól bánik velem.
Csak a gond az, hogy mikor jut erre idő. Én nem szabtam meg semmit, nem tiltottam semmit. Túl nagy teret adtam neki már az elején és lehet itt rontottam el. Elviselhetetlen érzés, de a naiv kis buta fejemmel még mindig bízom, abban hogy talán megváltozik, viszont tudom, hogy sohasem fog. De ilyen rossz még sose volt, előtte nem hazudott (vagy csak nem jöttem rá)
Egy ideje eltöprengtem azon, hogy véget vetek ennek, csak ezek az érzések ne lennének. És kíváncsi voltam, más véleményére is. Nem olyanokéra akit ismerek, ők sajnos nem az igazat mondják, mert nem akarnak megbántani.
Egyébként nem drogproblémás "kisgyerek", hanem egy 31 éves "férfi"... :/
Ez a pasi szerintem már rég mással van csak te hiszed hogy ti egy pár vagytok még,már ki irtad ugyan igy ezt a kérdést,le írtuk ugyan így hogy ez nem kapcsolat..
Köztetek mi lenne rendben,hisz szarik rád,és itt teszem a fejem a rozsdás vas alá hogy már egy zsuzsi az a fáradt vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!