Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint féltékeny vagyok a fiára. Hogy kezelhetném ezt a helyzetet?
Agyonkényeztetni egy gyereket, hm....nem egy követendő szülői magatartás, átérezem a helyzeted kérdező, nálam ugyanez van/volt a barátnőmmel, és a fiával.
Az ilyen nevelés eredménye egy érzelmi kukabúvár "gyerek" aki minden apróságra bepöccen, ha sérelem, negatív megkülönböztetés éri.
Tele van a világ ilyen emberekkel.
Próbáltam elmagyarázni a páromnak ugyanezt, de mintha falba ütköztem volna.
Lesz egy elkényeztetett felnőtt, aki majd képtelen lesz a párkapcsolatokra is.
"Amióta itt van a nagyfiú, mindenre van pénze."
Mindenre nincs, csak arra az 1 gyerekére.A többi 4-re nagy ívben tojik.
Merész dolog volt 4 gyereket vállalni egy ilyen pasi mellett kérdező.Meg is lett a következménye.
Én nem tűrném el ezt a hozzáállást 1 percig se.Nem vagyok híve az ultimátum adásnak, de most megkapná.Nemcsak egy gyereke van, hanem még másik 4 is.Ideje lenne felfognia.
Nagyon komolyan el kellene beszèlgetnetek. Ez nem fèltèkenysèg, hanem jogos èszrevètel. Nem 1 gyereke van, hanem 5. Kutya kötelessège mindről egyenlő mèrtèkben gondoskodni. Nem egyet kiszemelnie, őt elhalmozni, a többit meg ráhagyni az anyjukra. Ès most teljesen mindegy, hogy más az anyja. Ha a 4 közös közül emelt volna ki egyet, az is ugyanolyan igazságtalan lenne.
Beszèljètek meg, hogy mivel azoknak a gyerekeknek is ő az apja, vegye ki a rèszèt az őket èrintő kiadásokból is.
Jól értem, hogy volt egy gyermeke, akivel nem találkozott csak keveset, éveken át gyerektartást sem küldött, most, hogy végre talpra állt anyagilag, a fiút szeretné nevelni, és költeni rá, neked pedig ez fáj?
Szerintem most pótolja az elmúlt 15 évet, amit a gyerektől távol és csórón töltött.
Kicsit eltúlozza..
nem lehet, hogy a gyerek anyja küld gyerektartást, amiből futja ezekre a dolgokra?
Én megmondanám neki, hogy megértem, hogy most pótolna mindent, de a többi gyerek gyerekkorának rovására megy.. az övéket is később akarja pótolni?
Szerintem is féltékeny vagy a fiúra, de emellett a többi gyerek érdekeit is véded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!