Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint féltékeny vagyok a fiára. Hogy kezelhetném ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
A fiú 18 éves, velünk lakik 3 éve. Előtte ritkán találkoztak. 4 közös gyerekünk van és a nagy fiú, tehát 5 gyermeket nevelünk. Építkeztünk, a férjem csak a saját gyerekének bútorozta be a szobáját, a többiekét 2 év alatt lassan fizettem én. A nagy fiú minden évben külföldre utazik az anyukájához kb. 500e Ft értékben, a többieknek az iskolai nyári táborba nem ad semmit. Jogosítványt, magán tanárt, zsebpént fizet neki, a többieknek semmit. Néha (max. évente egyszer-kétszer) kapnak a többiek tőle cipőt vagy nadrágot. A nagynak teljes ruhatár csere van minden szezonban. Amíg nem lakott velünk, ezek a dolgok nem tűntek fel. Dolgozok, a lehető leghamarabb visszamentem dolgozni az összes gyereknél. Mindnél 6 hónapot voltam itthon, a csed alatt. Gyed alatt végig dolgoztam. A fiú anyukája nem dolgozik, anyósomék egyik házában él, minden segítséget megkap. Nekem nagyon fájnak ezek a dolgok. Amúgy szereti a gyerekeket, de szeretném, ha egyenrangúak lennének.2019. márc. 1. 03:04
11/12 A kérdező kommentje:
Nem, anyuka nem küld gyerektartást. Amíg anyukával lakott, anyósomék fizettek nekik mindent. Ez nem is gond, ha nem tud, ne fizessen. Én azt is megértem, hogy magasabb életszínvonalhoz van szokva, mint mi, de túl nagy így a különbség a gyerekek között. Próbáltam vele erről beszélni, veszekedés lett belőle.
2019. márc. 1. 10:52
12/12 anonim válasza:
Azzal próbálták már érvelni, h hogyan eshet ez a többi gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!