Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt a pasi, hogy "feltörli velem a padlót"? Mi ez az egész?
Volt egy alakuló kapcsolatom. Heti 2x tudtunk randizni, de közben egész nap beszélgettünk neten is, nagyon jól alakultak a dolgok.
Tegnap az exek is szóba kerültek, elmesélte, hogy neki az első komoly kapcsolata megcsalással végződött a lány részéről, és nehéz volt kiheverni, részletesen elmesélte.
Én pedig elmeséltem, hogy az én első kapcsolatom pedig bántalmazó kapcsolat volt, a srác súlyosan lelki problémás és drogos is volt, és nagyon csúnyán bántott.
Elmeséltem, hogy durván szakítottam, utána zaklatott, és végül fel is jelentettem, szóval nekem sem volt szép első kapcsolatom.
Az ő első kapcsolata 3 éve volt, az enyém 8.
Igen ám, de ma elhívott találkozni, és rögtön az elején közölte, hogy ad nekem két választást:
1. Most azonnal elfelejtjük egymást.
2. Együtt maradunk, de ne számítsak komolyra, és az is biztos, hogy feltörli velem a padlót.
Köpni-nyelni nem tudtam, aztán mondtam, hogy akkor nekem itt vége, és otthagytam. Nem volt akkor és ott kapacitásom, hogy magyarázatot kérjek.
Miközben távolodtam, még szólt egy olyat, hogy "sok sikert" és köpött egyet a földre hangosan.
Nem értem az egészet, tanult, művelt, kulturált lénynek tűnt egészen a mai napig.
Mi üthetett belé, miért kaphattam ezt?
Azóta folyamatosan hívogat, de nem veszem fel neki.
Ne is vedd fel, pszichiátriai eset!
Szerencsére korán kiderült, örülj, hogy megszabadultál tőle.
Hát kérdező te sem normális ha egy ilyen emberrel maradsz együtt.
Ha vele maradsz akkor onnantól kezdve ne panaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!