Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szakításon vagy túl idáig?
Többféle minőségű kapcsolatom volt.
Ami hosszú ideig tartott(1-3 év) abból volt 3. 2x én mondtam ki, hogy legyen vége, egyszer pedig közös megegyezés volt, de én mondtam ki az utolsó szót.
Aztán volt pár olyan ami 1-3 hónapos volt, ott engem dobtak.
Akadt néhány amolyan egyejszakas kaland, ott meg a srác ghostingolt.
Aztán évekkel később közülük egy csomóan újra jelentkeztek, de úgy, hogy 10 évvel korabban volt közünk egymáshoz.🤷♀️
Arányaiban engem jóval többször
5
1 velem, 2 közös döntés, 2-t én.
N29
1 és én szakítottam, de nem volt könnyű.
28/N
3.
Első velem szakítottak
Második én szakítottam
Harmadik közös volt
1.
Végeredményben én szakítottam, de csak mert ő gyáva volt kilépni.
26/N
Egy. Én szakítottam, de csak mert ő félt, és inkább érzelmileg bántott (azóta már rééég új kapcsolatom van, exem viszont egyedül).
32n
4 ebbol 1 volt klasszikus szakitas nekem az volt a legrosszabb amikor elhivott a francba(hogy elkuldjon a francba:) szoval hirtelen megmondta en meg nem akartam elbogni magam elotte, alig vártam h hazamehessek sirni
en kiveteles jobban birom a ghostingolast hamar levágtam addigra mert fokozatosan ritkultak a uzenetek. De ez a masik ez ilyen durr bele. Készülödtem sokat utaztam sokat azert hogy lekoptasson kössz.
En még nem szakitottam de volt hogy gondolkodtam rajta de nem ment. Amugy az osszesben valahogy szerepe volt a tavolsagnak masik varosba suli miatt vagy kulfoldre koltozesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!