Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan vészeltek át egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vészeltek át egy szakítást?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt szakítottam barátnőmmel mert nekiállt exezni. Mondtam hogy én ebből nem kérek. Pedig tudom hogy nagyon szeret/szeretett, mert mikor mondtam neki hogy vége, iszonyat módon elkezdett sírni miután felszállt a buszra, és tegnap mikor voltam a cuccomért, és beszéltem vele, az volt a válasz félig sírva hogy "Ezt én basztam el, nem tudom már visszacsinálni"

De viszont kaptam egy olyan screenshotot ahol leírta hogy megkönnyebbült és hogy 1 gonddal kevesebb. Mostanra úgy tesz mintha nem is ismerne... Mi a véleményetek? A kérdéshez visszatérve, ti hogy vészeltek át ilyet hogy ne legyen annyira nehéz? 21/f

2021. júl. 19. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mit jelent az, hogy elkezdett exezni? Csetelgetett vele, vagy találkoztak is, vagy esetleg össze is jöttek? Mert nem mindegy. Ha csak pár üzenetváltás volt, akkor biztos, hogy megbocsáthatatlan és szakítani kellett miatta? Ő próbál most jégkirálynőt játszani, hogy ne látszódjon rajta, hogy fáj neki, ezért írta valószínűleg, hogy egy gonddal kevesebb vagy.
2021. júl. 23. 11:55
 12/13 A kérdező kommentje:

11#

Már igazából mindegy. Megtudtam h hétvégén megy át hozzá xd

2021. júl. 23. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem kell átvészelni. A szakítások az élet természetes részei, mint a halál.
2021. júl. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!