Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem. Már kb. 80%-ban túlléptem rajta. Tudom, ez hülyén hangzik, de úgy értem, hogy már csak napi néhány percet gondolok rá. Tegyek még egy utolsó próbát, mielőtt végleg elengedem?
Figyelt kérdés
Nem volt hosszútávú kapcsolat, nehány alkalommal randiztunk, csókolóztunk párszor, valamint sokat beszélgettünk. Tehát szexuális kapcsolat nem volt közöttünk, de én nagyon jól éreztem magam vele és jópár év után nagyon jólesett egy nő közelsége. Én szerettem volna, hogy sokáig együtt maradjunk, de ő hirtelen nagyon távolságtartó lett, mondhatni bunkó módon viselkedett velem. Én persze nem hagytam magam és veszekedés lett, mire azt mondta, hogy "Akkor jobb ha nem találkozunk többet!". Ennek már több, mint egy hónapja, azóta nem beszéltünk, nem is tudom, hogy mi van vele. Eleinte szharul voltam, de már sokkal jobb, a melóhelyemen is elkezdtek érdekelni a csinosabbnál csinosabb kolléganők. De arra gondoltam, hogy mégegy próbát tehetnék. Igazából vesztenivalóm nincsen, mert maximum mégegyszer elküld a fenébe. És akkor? Legalább megpróbáltam. Ti mit javasolnátok?2021. júl. 13. 14:07
11/11 anonim válasza:
Magyarul randiztatok párszor és ennyi. Ez nem kapcsolat, csak pár találka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!