Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néhány év párkapcsolat alatt ahol közös gyerek is van?
Ha nekem lett időközben szerencsejátékból több millió nyereményem abból kell adnom a páromnak ha szét megyünk? Most albérletben vagyunk ami az ő neven van de közösen fizetjük. Viszont ha jobbnak látom a szakítást de van pénzem és inkább vennék saját ingatlant akkor a pénzem fele őt illeti? Vagy nem vagyok köteles adni neki? Nem vagyunk házasok. 2,5 eve élünk együtt.
30N
Házasságban feleződik, amit szereztek az időtartam alatt, de ha jól tudom, a nyeremény magánvagyonnak számít. Esetleg kérdezhetnél egy ügyvédet erről.
32/f
Ugrálni ugrálhat érte, de szerintem nem ítélnék meg neki. Gyt-t kell annak fizetni, aki viszi a gyereket, más ebben a szituban elvileg nem lesz.
32/f
Mivel szerencsére nem vagytok házasok gond nélkül szétválhattok, mindenki viszi a saját cuccát és a vagyonát.
Ami megegyezést kíván az a gyerek elhelyezése, ellátása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!