Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözött, itt maradt néhány dolga. Pár nap és jön érte. Hogyan viselkedjek?
Sziasztok! Segítségét szeretnék kérni. Pár hónapja megismertem egy férfit. Szerelmesek lettünk, legalábbis én azt hittem, hogy ő is. Éreztette velem, igaz viszonylag sokára mondta ki először. Ritkán tudtunk találkozni, de nagyon sokszor közös jövőt terveztünk. Ezeket a beszélgetéseket ő kezdeményezte, házat néztünk, esküvőről kérdezgetett, gyerek téma stb. Így összeköltöztünk albérletbe, hogy többet tudjunk együtt lenni. Nekem van egy gyerekem már, így sokat dilemmáztam a dolgon. De nagyon elszántnak láttam és úgy gondoltam, hogy ez az a férfi.
Nos a következő történt, elvesztettem a munkám és utána teljesen feszült lett velem. Közölte velem, bocs de nem alakultak ki az érzelmek, ő megpróbálta, de nem lett szerelmes és nem is lesz az. Ez nem is lenne akkora gond, csak még itt volt 2 hetet. Napokon át próbáltam felé közeledni, de semmi. Egyik nap feladtam. Ő 2 napra erre úgy reagált, hogy hazajött átölelt és közölte, neki ez így nem megy, hiányzok neki. Jobbnak éreztem a kapcsolatunkat, mert teljesen más volt a kommunikáció közöttünk. Pár naponta megint felhozta, hogy elmegy és a többi. Teljesen kimerültem ettől lelkileg, nem tudtam aludni az idegességtől, hogy na ugyan mikor kezdi megint ezt a témát. Beszéltünk arról is, hogy néhány napot külön kéne töltsünk, hogy mindenki tisztázza magában a dolgokat, nem vilt hova menjen, mert az édesanyjához nem akart vissza menni, onnan menekült el. Ő is problémát okozott a kapcsolatunkba, lelkileg terrorizálta és uszította ellenem is. Nélkülem is megtehette volna, hogy elköltözik otthonról, nem kellett volna ehez. Ezert nem értem mi történt. Nekem sem volt huu de jó a kapcsolatom az anyukámmal, de tudtam volna még velük lakni.
De pár napja felhívott, nem soká jövök haza összepakolok és elmegyek.
Szeretem őt és ha van értelme, rendbe szeretném hozni.
Bármi kérdésre szívesen válaszolok, lehet van amit kihagytam. 😊
Az lenne a kérdésem, hogy ha majd jön a holmijáért, hogyan viselkedjek vele?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! 😊
hát bocsi, de szerintem ennek semmi ertelme. Aki házasságról, gyerekrol, kozos hazrol almodik veled, aztan utana azt mondja hogy nem alakultak ki nála erzelmek, hát az totál átvert téged. Ez nem az a kapcsolat, aminek lenne ertelme. Max jólesik az egójának (akár tudatalatt is), hogy te esedezel utána, még igy is, hogy tobbszor elment már toled. Biztosan nem akarnek ilyen kapcsolaton dolgozni, foleg, hogy felelosseggel tartozom a gyermekem lelki vilagaert is, akit szinten erint a dolog, hiszen a pasival egyutt laktatok.
En megbeszelnek vele egy konkret idopontot, hogy pl. kedden delutan 6-tol 8ig elpakolja a holmijat, ezalatt en a gyerekkel nem lennek otthon, megkernek egy megbizhato rokont, baratot, hogy legyen otthon nalunk addig. Ha viszont nincs olyan sok cucca, akkor osszepakolnek helyette, kitennem a kapuhoz a megbeszelt idopontra es nem kezdemenyeznek vele beszelgetest. Vigye el, es ennyi. Ne pazarold az idodet egy ilyen pasira.
Teljesen egyet èrrek az első válaszolóval. Èn is valahogy így tennèk.
Szerinted ezt van èrtelme helyre hozni? Ez az ember szórakozott veled. Aki szeret, nem csinál ilyet, hogy hát bocs, de mègsem, aztán most mègis hiányzol, de mègsem....hagyjuk már. Van egy gyereked is, nagyon meg kell válogasd, hogy kit engedsz be az èletetekbe.
Meg úgy tűnik, mintha direkt "hódoltatni" akarna maganak. Amint kezdted elengedni visszahúzott, aztán újra ellökött. Ez kell neked? Nem hiszem.
Ès teljesen igaza van az elsőnek, vagy otthon se legyèl, vagy pakold össze magad a cókmókjat aztán csak add át. De ha mindenkèpp ő pakol, ès addig te is ott vagy, akkor èn a helyedben nem kommunikalnèk vele.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Igazatok van teljes mértékben, ezért is dillemáztam az összeköltözésen is. Összepakoltam már neki amit itt felejtett úgyhogy csak annyit mondok nyitva az ajtó odateszem a cuccát és menjen amerre lát.
Tudom egy nőnek többre kéne értékelnie magát, csak ilyenkor egy kicsit nehéz. De vészek majd egy mély levegőt és sz***k majd az egészre. 😀
Ja és annyi maradt le. Akkor legyek vele telekesen elhidegült? Semmi báj csevely ilyesmi, ha jol értem ugye? Nem voltam még ilyen helyzetben és nem tudom, hogy normális viselkedni. Nagyon megvagyok bántva, persze ez egy enyhe kifejezés, de nem akarok hisztis picsa lenni. Egyrészt ezért is merült fel bennem a kérdés.
Köszönöm 😊
Nem is hinném, hogy az lennék, csak megbántott vagyok.
Akkor a semleges, báj csevegés nélküli verzió marad. Kicsit ciki szitunak érzem, de hát ezen is túl kell esni egyszer. 😀
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
Szerintem próbálj közömbös lenni.
Ès be sem kell engedned. Ha hív, vagy csenget, hogy jött a cuccáèrt, akkor köszönsz, kezèbe nyomod, aztán viszlát. Mèsz, mert dolgod van. Ennyi.
Nagyon jó ötleteket adtok.
Köszönöm szépen 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!