Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után létezik barátság?
Egyetlen exemmel sem beszélek, viszont ismerek egy elvált párt, akik nagyon jó barátságban, mondhatni családi kapcsolatban vannak. Nekem ez elképzelhetetlen, ha szakítok valakivel, az számomra megszűnik létezni, mert a szakításnak komoly oka van amin nem lehet túllépni.
N
Létezik, ezt mindenki tudja, mert látott már ilyet, erről nem kell szavazást kiírni.
Egészen más, hogy te tudnál-e szakítás után barátságban maradni. Ez már kérdéses.
Nekem 2 kapcsolatom volt, az elsőnél szerettem volna ha barátok maradunk, de ő nem volt rá képes. A másodiknál az exem igyekezett haverkodni, ráadásul szakítás után egyből, de én nem bírnám ki.
Az elsőt nem szerettem annyira, mint a másodikat, a második meg engem nem szeretett igazán.
És azt szűrtem le, hogy aki igazából, tisztán, szerelemmel, vonzalommal szeret/szeretett valakit, azzal soha nem fog tudni csak barát lenni... És barátként végignézni, ahogy mással boldog, másnak fogja a kezét, mást ölel, csókol... kegyetlenség. Akkor inkább legyen a búcsú végleges. Én máig azt érzem a második exemnél, hogy bár hiányzik és talán sosem fogok teljesen semlegesen nézni rá, örülök neki, hogy nem látom, nem találkozom vele, nem beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!