Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után létezik barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után létezik barátság?

Figyelt kérdés
Lassan 2hónapja szakítottunk. Azóta egyszer találkoztunk egy családi rendezvényen. 3 év alatt rájöttünk, hogy nem működik, viszont a vonzalom megvan ugyan úgy. Amikor kapcsolatban voltunk folyamatosan ment a vita és eltávolodtunk, viszont mióta külön váltak az útjaink azóta minden rendben van. Amikor találkoztunk elég kétes érzések kavarogtak bennem. Nyilvánvalóan csak 3 évet töltöttünk együtt, viszont mindketten tudjuk, hogy nem működött. Ő 25N én 25F

2021. júl. 12. 00:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
A vonzalom megvan, kommunikáció nem működik, így nem tudtok barátok lenni, inkább szexkapcsolatnak tudom elképzelni.
2021. aug. 9. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Egyetlen exemmel sem beszélek, viszont ismerek egy elvált párt, akik nagyon jó barátságban, mondhatni családi kapcsolatban vannak. Nekem ez elképzelhetetlen, ha szakítok valakivel, az számomra megszűnik létezni, mert a szakításnak komoly oka van amin nem lehet túllépni.

N

2021. aug. 9. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Létezik, ezt mindenki tudja, mert látott már ilyet, erről nem kell szavazást kiírni.

Egészen más, hogy te tudnál-e szakítás után barátságban maradni. Ez már kérdéses.

2021. aug. 23. 00:12
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Nekem 1 exemmel működött, a többivel nem. Személyiség kérdése is és attól is függött, hogy miért és hogyan lett vége. Akivel sikerült a barátságot megtartani, azzal sosem vesztem össze, a távolság és a más jövőkép miatt lett vége. Végül az élet úgy hozta, hogy egy városban kötöttünk ki, de másképp képzeltük el az életünket, ezért nem jöttünk össze ismét. 20 éve az egyik legjobb barátom, ezért állítom, hogy működik. :) tesztelt barátság a miénk.
2021. aug. 23. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik.
2021. aug. 23. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Létezhet, de egy időre (kb fél-1 év) meg kell szakítani teljesen a kapcsolatot és addig feldolgozzátok a szakítást/kapcsolatot
2021. aug. 23. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 kapcsolatom volt, az elsőnél szerettem volna ha barátok maradunk, de ő nem volt rá képes. A másodiknál az exem igyekezett haverkodni, ráadásul szakítás után egyből, de én nem bírnám ki.

Az elsőt nem szerettem annyira, mint a másodikat, a második meg engem nem szeretett igazán.

És azt szűrtem le, hogy aki igazából, tisztán, szerelemmel, vonzalommal szeret/szeretett valakit, azzal soha nem fog tudni csak barát lenni... És barátként végignézni, ahogy mással boldog, másnak fogja a kezét, mást ölel, csókol... kegyetlenség. Akkor inkább legyen a búcsú végleges. Én máig azt érzem a második exemnél, hogy bár hiányzik és talán sosem fogok teljesen semlegesen nézni rá, örülök neki, hogy nem látom, nem találkozom vele, nem beszélünk.

2021. aug. 24. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!