Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el, ha ragaszkodunk egymáshoz?
7,5 évet éltünk együtt , közösen építettük fel a felnőtt életünk kezdetét . Sajnos az utolsó egy évben eltávolodtunk egymástól , ő pedig máshol kereste a boldogságot . Elköltöztem a közös hàzunkbòl, mindent hàtra hagytam. Igyekeztem mindent megtenni annak érdekében , hogy elfelejtsem. Mikor jobban lettem, ő megkeresett. Egy szikrànyi remény volt, hogy újra kezdjük , de megint eltűnt, sokadjára letiltott mindenhonnan. Mivel közösek a barátaink , ezért mindent tudunk egymásròl. Ha én nem vagyok ott, akkor rólam beszél állandóan , ha ő nincs ott, akkor én hiányolom. Többször tiltottuk már egymást, de ő volt az , aki mindig megtalálta az utat, hogy megkeressen. Most is ez történt . Egyszerűen nem tudjuk elengedni egymást , de tudjuk jól , hogy közösen nem megy. Teljesen mások az elképzeléseink a jövőt illetően . A kapcsolatunk elején volt egy hónapos szünet , de nem bírtuk egymás nélkül. Most lassan egy éve ez a se veled se nélküled kapcsolat megy. Hihetetlenül megvisel a dolog, mert én nem tudok közel engedni magamhoz senkit. Még mindig szeretem , egyszerűen nem bírom elengedni. Neki ez már a második kapcsolata a szakítás óta , de sokszor írta , hogy hihetetlenül bántja a dolog hogy idáig jutottunk.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Teljesen bele fogok őrülni. :(
28/N
8
Biztos ezt mondja a barátnőjének is.... Elég jellemtelen ez a pasi, veled is és az újjal is gerinctelenül viselkedik. Mellesleg ne a szavait, hanem a tetteit nézd egy embernek. Te nyilvánvalóan nem tudsz vele egyelőre barátkozni, mert túl erősek az érzelmek. Ő meg önző, mert téged is meg a másik csajt is magánál tart, élvezi a rajongást. Amúgy meg az nagyon éretlen és gyenge személyiségre utal, hogy nem bír egyedül lenni, az ilyeneket utálom.
Azért drága szívem, mert amit mond az színtiszta hazugság.
Nem értem miért játszik velem . :( Már letiltottam mindenhonnan, de valahogy mindig megkeresi a kiskapukat , hogy írjon nekem. Barátok, kollégák telefonjàròl is írt már nekem, miután az egész családját tiltottam.
Hihetetlen rossz egy helyzet ez. Azt hittem , hogy egy év elteltével jobban leszek, de ugyan ott tartok , mint eddig. :(
Persze, hogy ugyanott tartasz, mivel újra és újra visszaengeded az életedbe.
Attól, mert írt mások telefonjáról neked, te nem vagy kötelező visszaírni, vagy felvenni vele a kapcsolatot.
Akik telefonjáról felhív téged vagy akikéről ír neked, tiltsd le azokat is. Ennyi. 28 éves érett nő vagy, nincs helye egy ilyen embernek az életedben.
#15 Folyamatosan tiltom azokat a számokat , amikről már írt. Nem szoktam egyébként válaszolni neki, de olyan kis regényeket ír, hogy ha azt én hülye elolvasom, visszazuhanok a padlóra. :(
Na meg persze az sem tett jót , hogy láttam az új párjàval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!