Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el, ha ragaszkodunk egymáshoz?
7,5 évet éltünk együtt , közösen építettük fel a felnőtt életünk kezdetét . Sajnos az utolsó egy évben eltávolodtunk egymástól , ő pedig máshol kereste a boldogságot . Elköltöztem a közös hàzunkbòl, mindent hàtra hagytam. Igyekeztem mindent megtenni annak érdekében , hogy elfelejtsem. Mikor jobban lettem, ő megkeresett. Egy szikrànyi remény volt, hogy újra kezdjük , de megint eltűnt, sokadjára letiltott mindenhonnan. Mivel közösek a barátaink , ezért mindent tudunk egymásròl. Ha én nem vagyok ott, akkor rólam beszél állandóan , ha ő nincs ott, akkor én hiányolom. Többször tiltottuk már egymást, de ő volt az , aki mindig megtalálta az utat, hogy megkeressen. Most is ez történt . Egyszerűen nem tudjuk elengedni egymást , de tudjuk jól , hogy közösen nem megy. Teljesen mások az elképzeléseink a jövőt illetően . A kapcsolatunk elején volt egy hónapos szünet , de nem bírtuk egymás nélkül. Most lassan egy éve ez a se veled se nélküled kapcsolat megy. Hihetetlenül megvisel a dolog, mert én nem tudok közel engedni magamhoz senkit. Még mindig szeretem , egyszerűen nem bírom elengedni. Neki ez már a második kapcsolata a szakítás óta , de sokszor írta , hogy hihetetlenül bántja a dolog hogy idáig jutottunk.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Teljesen bele fogok őrülni. :(
28/N
Az elengedés a legegyszerűbb dolog minnél inkább komplikalod annal bonyolultabb lesz lazulj el és hagyd hogy a dolgok áramoljanak.
28 f vagyok,nekem még egyszer nem volt kapcsolatom mégis itt vagyok.
Szia. Nem, nem ragaszkodtok egymáshoz, csak te ragaszkodsz hozzá. Amint ezt tudatosítottad magadban, sokkal könnyebben fogod őt elengedni.
Persze jobb azt hinni, hogy mindkettőtök részéről ugyanazok az érzelmek vannak, de ez nem így van.
Amíg te nem tudsz közel engedni magadhoz senkit, neki már a 2. kapcsolata van. Mondhat akármit, mondhatja, hogy hiányzol neki vagy azt hogy szeret vagy akármit, de mással van, szóval ezt csak te érzed így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!