Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek történet már ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történet már ilyen?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy lány akivel 4 hónapig voltunk együtt. Én írtam rá még karanten alatt és kezdtünk el ismerkedni, majd találkoztunk de a szulei már tiltották is tőlem,mert én szegényebb családból vagyok ők pedig elég jó móduak. Aztán vhogy meg is szemet hunytak felette és találkozhattunk, de én nem mehettem hozzá, ő pedig hozzám csak a falujukban találkozhatunk. Rosszul esett mikor tiltották tőlem, utána hagyni akartam az egészet de a lány nagyon folytatni akarta ezért belementem én is, majd bele szerettem. Elvileg ő is belém. Aztán mondtam neki h akkor legyünk együtt úgy tényleg és ne csak kavarjunk erre ő azt mondta h inkább csak kavarjunk neki úgy jó. Elfogadtam, csak picit csalódtam mert akik egymásra kelnek és fekszenek és mondják /írjak h szeretik egymast és szex is van gyakran azok szerintem együtt vannak. Pár napjara ő mondta h gondolkodott es akk legyünk együtt tényleg.. Mondtam neki h ez nem úgy megy mer bennem úgy meg kavar mindent úgy h nem tudja mit akar, de belementem ebbe is . Raktunk dátumot minden jó volt és mikor már kezdődött a suli ő se szó se beszéd levette a dátumot. Kerdeztem mier és nagy nehezen kinyogte h "nem érez úgy", de azer előző nap besertodott azon h a szeretlekere azt válaszoltam csak h én is. Legutóbbi talinal meg mondta is h milyen jó volt velem és hogy írjak majd még h szeret. Azt mondta h ő nem azt érzi mint én... Így aztán elég nehéz elfogadni hisz mindent megkavart bennem... Önzően kihasznalt míg egyedül volt és megbantva az exe miatt aztán eldobott, mikor már kezdődött a suli meg a jó idő. Ezt elmondtam neki erre azt válaszolta h "biztos és gondoljak amit akarok". Ekkorat nem csalódtam meg senkiben.Elozo pasija a szuleinek jo volt bezzeg mert gazdag volt, a lánynak is jó volt pedig megbantotta többször... Belatom már h egy elkényeztetett, nagyon önző emberrel hozott össze a sors, pedig az elején elég aranyos volt. Nehéz lesz így megbízni már valakiben.Vélemények erről az egészről? Én 23 ő 19.
2021. júl. 7. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A gazdagok kimarják akik nem közéjük való! Biztosan otthon kapta az ívet, hogy nnem azért nevelték, hogy egy csóró mellett szenvedjen a hercegnőjük.. érdemes hasonló nőt keresned, mert ez már halott ügy.. bocs, ha durva voltam!
2021. júl. 7. 00:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam amúgy... Csak eléggé szar dolog h akkor ilyen önzően kihasznaljak az embert.
2021. júl. 7. 00:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel srác! Egy darabig szar lesz de örülj neki, hogy ezt nem hosszabb idő után tette meg. Aki ennyire befolyásolható otthon az nem ép. Nem az, hogy most már csak szegény családból származó lánnyal ismerkedj de oda kell figyelni.

Egyébként a dolog buktatója inkább az volt, hogy nem heverte ki az exét és a "te válladon sírta ki magát" MINDIG ki kell szimatolni az ilyet előre, hogy fejben minden okés. Erre figyelj majd oda legközelebb!

2021. júl. 7. 05:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, bro. Leírás alapján értelmes, érzékeny srác vagy, jobb is, hogy nem szipolyoz tovább lelkileg ez a nő.
2021. júl. 7. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel, hidd el, jobb, hogy megszabadultál tőle, még ha most fájdalmas is. Előttem szólók válaszát osztom.

Hozzáteszem, nagyon éretlen még a csaj, ezt az egyet kiragadva is nyilvánvaló:

"de azer előző nap besertodott azon h a szeretlekere azt válaszoltam csak h én is"

Az, hogy sulikezdés után minden "megváltozott" - nyers leszek: szerintem a csaj unatkozott, jó voltál neki szexre, meg vonzotta a "tiltott gyümölcs".

2021. júl. 7. 09:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Túl leszek rajta, csak rossz érzés h meg az ilyen emberek élnek jól és boldogan akik úgy kihasznaljak a másikat ahogy tudják míg nekik jó, én meg egyedül szenvedhetem ki az egészet anyuci elkenyeztetett hercegnoje miatt.
2021. júl. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!