Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Történt veletek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy a tanulás miatt tönkre ment a kapcsolatotok? úgy értem... hogy rengeteget kellett tanulni, és ez miatt szétmentetek? hogy történt? és hogy értik az emberek, hogy: nem sokat találkoztunk, és tönkre ment a kapcsolat.. ez azt jelenti, hogy sokat veszekednek egymással, mert nem sokat találkoznak, vagy nem találkoznak, és ez azt váltja ki belőlük, hogy sokat veszekednek? írja le mindenki, ha volt ilyesmi sztorija. előre is köszi.:)

2013. aug. 23. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
tanulás miatt? hát napi egy két óra tanulásnál nem kell több ennyivel bármelyik egyetemet el lehet végezni amellett meg marad még bőven idő másra is :)
2013. aug. 23. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Másod éves egyetemistaként jártam egy 18 éves lánnyal, én 21 voltam akkor. 4Negyedik félév, rengeteg vizsga, mondtam, hogy tanulnom kell. Minden nap vagy 10szer felhívott, hogy miért hanyagolom el és ez nem lesz így jó. Egy nap vizsga után átmentem hozzá és egy sráccal volt. Nagy könnyes szemekkel magyarázta, hogy mennyire szeret és hiányzom neki, de ő nő és igényei vannak, ezért áthívta a volt barátját. Mint kiderült a vizsgaidőszak kezdete óta ( ez akkor volt kábé 10 nap ) minden nap dugta. A srác akkorát kapott az arcába, hogy csak nyekkent. Utána mondta, hogy ő nem is tudta, hogy van barátja, csak felhívta a csaj, hogy kefélni akar. Másnap jött át a csaj, felgyújtottam minden nálam maradt ruháját, cuccát, meg ami az övé volt. ÉS ott magyarázta nekem milyen érzéketlen vagyok. Húgom úgy pofon vágta, hogy csöndben leült a földre és meg se szólalt 10 percig. Aztán hazament. Miután kiderült a baráti társaság úgy kivetette magából a csajt... Ekkorát nem csalódtam addig még.
2013. aug. 23. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem történt ilyen, mert a párom megértő. :) Elfogadja, hogy vannak időszakok, amikor nem érek rá és pont. Harmadéves építőmérnök hallgató vagyok. A vizsgáimat igyekszek lazábban felvenni, így vizsga után van egy-két napom, amit vele tudok tölteni, de aztán 4-5 napig nem lát. Hisztisebb is vagyok ezekben az időszakokban, úgyhogy ultra türelmes. Ha nem ilyen lenne, akkor én elmondhatnám már, hogy ment tönkre tanulás miatt kapcsolatom. :)

Nem a szó szoros értelmében, de az exemmel is a tanulás miatt lett vége. 200 km-re kerültünk egymástól egyetemre, változó volt, hogy ki mikor tud hazamenni, akkor is kéne otthon is lenni egy kicsit mindkettőnknek. Előtte osztálytársak voltunk, két évig szinte mindennap láttuk egymást, nagy volt a váltás és nem bírta ki a kapcsolatunk. Nem veszekedtünk, szimplán csak elhidegültünk egymástól, amiért keveset tudtunk találkozni. Elegem volt, nekem kell az, hogy érezzem, hogy a párom mellettem van, őt meg a végén már jó ha havonta láttam egy hétvégére. Végül úgy egyeztünk meg, hogy jobb ja ennek véget vetünk.

2013. aug. 23. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akiknek a tanulás mindennél fontosabb, és még ráadásul annyira hülyék is, hogy csak napi 6 óra alatt tudnak mindent megtanulni. szóval nem árt, ha ilyen téren egyezik a két fél. Mert ha mindkettő sokat akar tanulni, akkor nincs gond.
2013. aug. 23. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
#2-es ez nagyon kemény.Sajnálom.Tudom milyen szar lehet neked,velem is volt ilyen.
2013. aug. 23. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Azért egy egyetemistának nem árt tanulnia, ha már oda jár. :) Szerintem ha kell, akkor igenis tanuljon és ezt a párja értse meg, illetve fogadja el.

Azért az él, hogy aki valamire/valakire időt akar szánni, az szán. Ez igaz azokra az egyetemistákra is, akik tanulnak. Nekem végig jó jegyeim voltak eddig a 3 év alatt. Ebből kettőt a jelenlegi párom már velem együtt csinált végig, mégsem szenvedett a vizsgaidőszakokon kívül jelentősebb hiányt semmiben. :) A vizsgák neccesebben teltek, de mindenkinek vannak forgalmasabb/hisztisebb/rosszabb időszakai és nem feltétlenül csak a tanulás miatt. Szerintem ennek egy jó kapcsolatba bele kell férnie. A stréber ám de végtelenül bugyuta embereknek viszont ritkán van kivel harcolni az időhiányra hivatkozva, ha érted mire gondolok... ;)

2013. aug. 23. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:) erdekelne még egypár ilyen történet ha van, írjátok le:)
2013. aug. 23. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!