Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire beteges már? Miért nem veszi magát észre?
2 hónapja vagyunk külön a volt párommal. Ő szakított velem, sokadik alkalom volt ez, de mindig visszakönyörögte magát. Ismét elkezdte a gyerekes játszmáit, a képeim kireagálását, zenék megosztását célzással. Letiltottam, mert tudtam, hogy mire megy ki a játék. Összefutottunk 3 hete egy véletlennek köszönhetően, akkor is egyből új képet rakott ki, amit nekem szánt. Le sem vette rólam a szemét, én egyből elfordultam és kijöttem a helyiségből.
Tudni kell, hogy szakítás után az édesanyja felhívott és elmondta nekem, hogy a fia nem tud nélkülem élni, vissza fogja magát könyörögni, csak maga sem tudja még hogyan tegye. Kivárunk, mert szerinte még dolgunk van...Aztán a mai napig Tündérkének, Angyalkának vagy pedig Hamupipőkének hív, amit a képeim alá is előszeretettel kommentel.
Szerintetek?
9: azért ehhez nem kell informatikusnak lenni.
Böngésző - jobb felső sarok - új inkognitóablak. Beírod a keresőbe a nevét és ki fogja adni a profilját. Amit nyilvánosan oszt meg képek, meg tudod nézni. De sima böngésző ugyanez, csak onnan ugye automazikusan bejelentkeztet a profilodba, amin ugye tiltva van, tehát úgy nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!