Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire beteges már? Miért nem veszi magát észre?
2 hónapja vagyunk külön a volt párommal. Ő szakított velem, sokadik alkalom volt ez, de mindig visszakönyörögte magát. Ismét elkezdte a gyerekes játszmáit, a képeim kireagálását, zenék megosztását célzással. Letiltottam, mert tudtam, hogy mire megy ki a játék. Összefutottunk 3 hete egy véletlennek köszönhetően, akkor is egyből új képet rakott ki, amit nekem szánt. Le sem vette rólam a szemét, én egyből elfordultam és kijöttem a helyiségből.
Tudni kell, hogy szakítás után az édesanyja felhívott és elmondta nekem, hogy a fia nem tud nélkülem élni, vissza fogja magát könyörögni, csak maga sem tudja még hogyan tegye. Kivárunk, mert szerinte még dolgunk van...Aztán a mai napig Tündérkének, Angyalkának vagy pedig Hamupipőkének hív, amit a képeim alá is előszeretettel kommentel.
Szerintetek?
Azt mondtad, hogy letiltottad.. Ezek szerint mégsem, tedd meg, akkor nem fogja látni, kommentelni, és te sem amiket ő rak ki!
Te sem vagy komplett, ha ezt hagyod..
"szakítás után az édesanyja felhívott és elmondta nekem, hogy a fia nem tud nélkülem élni"
Volt osztálytársammal jártál lehet XD
2: Ezeket hogy látod???
"akkor is egyből új képet rakott ki, amit nekem szánt"
"a mai napig Tündérkének, Angyalkának vagy pedig Hamupipőkének hív, amit a képeim alá is előszeretettel kommentel."
Egyébként gondolom ismerős profiljáról, vagy inkognitó ablakból nézi az exet. Meg lehet oldani ezt sajnos tiltás mellett is. Aki huzamosabb ideig van ilyen bántalmazó kapcsolatban, az sem egészséges lelkületű ember és a másik függőjévé válik. (Gondolom a nácizmus nem véletlenül van megjelölve).
Nekem tavaly óta tiltva van, de még mindig van olyan, hogyha rám jön az "5perc",naponta nézegetem inkognitóból. És az a baj, az ilyen ilyenkor direkt nyilvánosan fog posztolni, mert tudja, hogy így vagy úgy, de úgyis megnézed. Az enyém is ezt csinálja, csak hónapok óta reakció nélkül hagyom, bármit is oszt meg. Nem egy kellemes dolog ezen kattogni még mindig, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!