Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor válik a legvonzóbbá, amikor már nem az enyém. Akkor imádom őt a legjobban. Lehet ebből "felgyógyulni"?
Nagyon hosszú a történetünk, de én vagyok a lány. Egy 8 éves kapcsolatról van szó, ami se veled se nélküled, de a fiú miatt leginkább, mert ő hibázik a legtöbbször... Meg persze én, mert mindig visszafogadom... Vqgy visszakönyörgöm magam.
Nagyon súlyos volt már az előző szétválásunk, nem akarok belemenni részletekbe, de hiába... Még mindig beszélünk titokban, és közös programokra járunk titokban. Nem akarunk újra összejönni, de nem tudjuk megszakítani ezt a mérgező kapcsolatot. És nem tudom mi a gyökere, felnőtt emberek vagyunk, de egyszerűen mi az alapja ennek, hogy ami nem működik, ennyire görcsösen ragaszkodunk hozzá? Komolyan, nem tudom megmagyarázni. Hogy ha a szerelem az összetartó kapocs, akkor miért nem tud szép lenni?
Az ő nevében nem tudok beszélni, az én részemről viszont ez már függőség. Illetve eléggé mérgező "szerelem". És mindig akkor lángol fel a legerősebben, mikor elvesztem. Bocsi ha kicsit rébuszokban beszélek, de talán most kezdem belátni, hogy ez egy reménytelen eset és lehet kéne egy terapeutával beszélnem, mert ez így nem egészséges.
Igazából folyton bánt engem szavakkal... Megaláz, lenéz, de közben meg nagyon megértjük egymást. úgy tudnám leírni, mint egy civakodó testvérpár kapcsolatot, hogy tényleg egymás legjobb barátai vagyunk, de közben vérig sértjük egymást (inkább ő engem).
És mikor belegondolok hogy egyszer tényleg elvesztem, hatalmas pánikot érzek, és mostmár tényleg azt érzem, hogy rajongásig szeretem őt. Minden mozdulatába szerelmes vagyok, a humorérzékébe, a mozdulataiba, a nézésébe... az egész lényébe beleszerettem... Egy olyan lénybe aki engem meg bánt.... Mikor együtt vagyunk sokáig látom a hibáit, külsőleg, belsőleg, és mindig elgondolkodom hogy tényleg ő kell? De amint elvesztem átfordul egy lángoló szerelemmé és a legtökéletesebb pasinak látom a Földön.
Nagyon "súlyos" a helyzetem? Átélte ezt már valaki?
Mondok egy példát mitől ismertem fel a helyzetemet. Visszahallottam egy nagyon csúnya kijelentést amit ő tett rólam, mástól. Nem akarom neki elmondani, mert nagyon nincs mit magyaráznia, emiatt szakítottunk. De megint akkora a harag bennem, hogy messengeren bunkó akartam vele lenni. De belegondoltam ha bunkó leszek, ő megharagszik, és nem beszélünk, de nekem szükségem van rá. Ezért inkább fel se veszem pedig vérig sértett... De ennyire szeretem őt.
Nagyonnagyon gáz a helyzet....
30/N
(Ő amúgy az első kapcsolatom, ami komoly)
Nehéz ügy, de ha nem tisztel akkor muszáj elszakadnod tőle, mert csak az idődet pazarolod rá. Mondd meg neki, hogy vége. Aztán kezdj el magaddal foglalkozni, kezdj el egy új hobbit például. Aztán majd biztos megismersz valaki jobbat. Addig is támaszkodj a barátaidra.
23/N
"Milyen tapasztalatra gondolsz? "
Hát, mondjuk az a 200 nő aki már mögöttem van, persze ezek jó része csak amolyan futó kaland volt, de attól még azokból is sokat lehetett tanulni, tapasztalatokat szerezni.
Így 36 évesen már azért kicsit kezdek lenyugodni, hosszabb távú kapcsolatokra fókuszálok már inkább, bár abban a mérce viszont írtó magasan van. Ha csak dugásról van szó, ott nem válogat annyira az ember, de barátnő esetében azért nem illik a 10/10-esek alá lemenni.
Átérzem a helyzeted teljesen. Első párom, 2-3 szakítás, a végére nagyon elfajultak a dolgok. Nálunk képbe került egy 3.fél, aki miatt ki tudtam vágni végleg... Ennek már lassan egy éve, de még mindih rossz. Szerintem ez ahogy írod is, már csak függőség, nem szerelem. Még hónapokig jött utánam, zaklatott, majd tiltottam. Egy időre fellélegeztem, majd visszazuhantam. Hullámzó nagyon. Múlt héten is megtalált, hiába a tiltás, hogy így meg úgy hiányzom neki. Már nem gyengültem el, de belül nagyon rossz. Nem tudok tanácsot adni, én is csak várom, hogy elmúljon. Szerintem ennyi bántás után sem nektek, sem nekünk nincs jövőnk. Ki kell heverni, még ha sokáig is tart, mást nem lehet tenni.
26/n (majdnem 8 év)
Ne feküdj le vele többé.
Ő fog véglegesen szakítani.
Bocsánat, az lemaradt, hogy nála került képbe 3.fél,nem nálam. Úgyhogy egyedül küzdöttem/küzdök ezekkel a dolgokkal.. De én nem is akarok másba belemenni így, hiszen csak bántanám azt a valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!