Mennyi idôbe telik egy macskanak (nosteny) hogy felgyogyuljon ivartalanittatas utan?
Mikor haza hoztam a cicákat a kislánynak kellett azért idő amíg magához tért. A kisfiú már sétálgatott O meg mindig aludt...olyan egy-masfel óra volt neki.
Utána hányt 2-3szor....ami természetes, bár én akkor nem tudtam a doki nem mondta nekem.
Nem adtak gallert sem, hogy nem fogja bántani. Egy hét után felszakadt a seb, futás vele vissza a dokihoz, aki lekezelte de nem varrta össze újra. Kiszedte a felső varratokat (meg kettő ezen kívül tartja a sebet ) és utána már felhúztuk a gallert.
Két három hetes szenvedés volt sajnos. És hamar elkezdenek mászni mindenre mintha nem történt volna semmi . Vigyázni kell a varratra.
Nálunk 3 nap volt, addig csak pástétomkonzervet evett meg laktózmentes tejet ivott.
5,5 hónapos volt és 1,75kg.
Nagyon nagyon féltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!