Mennyi ideig tart a végbélrepedésből való felgyógyulás?
én is megszenvedtem vele. Az első héten próbáltam gyógyszertári krémekkel kenegetni de csak rosszabb lett. Leírom nekem mi vált be.
Körömvirág +svédcseppes ülőfürdő napi 1x (3 teafiletr- kb egy-két deci svédcsepp), aztán a nap másik felében flp-s aloe vera sprayyel befujkáltam, de jó a rossmanos is. Kénes szappannal mostam meg magam odalent, ez is fontos! Bő nadrágot hordtam bugyi nélkül, h jobban szellőzzön, mármint amikor tehettem. Székelés előtt kentem csak be patikai krémmel a fájdalomcsillapítás miatt, de székelés után ott megmostam kénes szappanal, szóval a krém nem maradt rajta sokáig.Aztán én megelőzésként ezüstkolloidot is ittam, ezzel megelőzhető, h elfertőződjön.
Fontos a híg széklet. Zabkása szilvalekvárral, aszalt szilva, aszalt sárgabarck, olajos hal, oliva olaj, lenmagolaj, danone actimel, és egy székletlágyító szirup - lactulose, én ezeket használtam, és kevesebbet ettem, h ne legyen sok széklet. A szilárd kaját sokszor inkább levesre cseréltem, és abba is tettem kis lenmagolajat.
Remélem segítenek a tippek, ja, és ezt mástól hallottam, h a tusfürdőt is mellőzni kell, nem tesz jót "ott" a bőrnek.Ja, és az elején iszogattam kamilla teákat is, ezt nemtudom mennyire segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!