Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor normális velem ha sokáig nem találkozunk?
Több év együttlét után szakítottam vele. Újra egymásra találtunk, de ugyanazokat a köröket futjuk, mint amiért szakítottam vele, csak akkor fejezi ki a szeretetét testileg lelkileg, ha több napig nem találkozunk, ez általában 7-10 nap.
Miért nem tud megváltozni?
19/L 20/F
"Miért nem tud megváltozni?"
Mert ezek a dolgok nem így működnek. Olvasd el a skorpió és a teknős meséjét.
Más a szeretetnyelvetek.
Párom is hasonlo de nekem elmagyarázta hogy neki nem azt jelenti az h szeretem, hogy omlengek meg nyalom falom, aztan meg órákat kések mikor találkozunk meg más sráccal találkozgatom meg ilyenek..
Minel tobbet vagyok vele annal jobban csiszolodik egymashoz a myelvunk. Ő is kimutatja mondja (azert tulzásokba ma sem esik)de en is ertem hogy neki a figyelmességem is tobbet jelent mint egy random puszi
Szerinted, ha 2 ember együtt él, akkor minden hazaérkezéskor elmondja, hogy nagyon hiányoztál, a világon téged szeretlek a legjobban, olyan szép vagy, hogy a napot elhomályosítod? Nagyon nem!
Ha sűrűn együtt vagytok az természetes, 1 hét után meg nyilván jobban hiányzol.
"Miért nem tud megváltozni?"
Látszik, hogy fiatal vagy még. Emberek csak úgy nem változnak meg, mert te akarod. Majd ha ő akarja magának, megváltozik. De ez a kapcsolat így értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!