Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy hetente 1x találkozunk?
Figyelt kérdés
Nem alszik itt, nem mondja nekem így én sem nála pedig 20percre lakunk egymástól kocsival és mindkettőnknek van autója...2020. márc. 31. 18:13
3/7 anonim válasza:
Látom, nálatok is szuperül működik a kommunikáció és a párkapcsolat fenntartása. Ha neked ez kevés, miért nem vele beszéled meg?
4/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki de nem tesz semmit
2020. márc. 31. 18:25
5/7 anonim válasza:
Ha nem tesz semmit, akkor ultimátum, végső esetben szakítás. Bár ha mazochista vagy, és szívesen kínozod magad egy számodra rossz kapcsolatban, lelked rajta. Komolyan nem értem a nőket, miért lihegnek ilyen faszik után. Aki meg megbecsülné őket, azt magasról leszarják.
6/7 anonim válasza:
“Komolyan nem értem a nőket, miért lihegnek ilyen faszik után. Aki meg megbecsülné őket, azt magasról leszarják“ Ezt én sem értem pedig Nő vagyok 😅
7/7 anonim válasza:
Sok. Nem egy háztartásban éltek, karantén van.
Nézz utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!