Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudnátok így tovább folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok így tovább folytatni?

Figyelt kérdés
Azt mondta a férjem több, mint 13 év együttélés után, hogy már nem érez szerelmet irántam. Azt biztosan nem, amit régen. Emellé azt mondja, hogy nem igaz, hogy nem szeret. Nekem borzasztóan fáj, mert úgy érzem, nem fogom tudni így folytatni csak a gyerekek miatt (kettő van). Ránézek, és az zakatol a fejemben, hogy ez az ember már nem szeret engem. Ti tudnátok így együtt maradni valakivel azért, hogy ne hulljon szét a család? Szép lassan felőröl ez az egész :( Ő a ffi, 40-es pár vagyunk.

2021. júl. 6. 03:04
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Miért, te ugyanazzal a lángoló szerelemmel szereted, mint az elején? A szerelem mindig elmúlik, a helyét pedig a szeretet veszi át.
2021. júl. 6. 03:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Tudom, hogy igazad van, csak amikor ott tart, hogy ezt, amit érez, nem tudja, vagy nem akarja kimutatni, mert nincs mit. Így én amolyan barátság extrákkal helyzetben érzem magam, aki ráadásul még a háztartást is vezeti. Rosszul vagyok ettől, időnként magamtól is emiatt.
2021. júl. 6. 03:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az viszont baj, ha a szeretet sincs már meg. Onnantól kezdve sajnos nem sok értelme van a kapcsolatnak.
2021. júl. 6. 04:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez az élet rendje, semmi bántót nem mondott, inkább rosszul fejezte ki magát. Nyilván nincs meg az a szívdobogós érzés.

Minden kapcsolat hullámzik, ha nem tesztek bele energiát, akkor ki is hül, de ti nem tartotok itt, legalábbis nem ezt írtad. Érdemes elmenni randizni, lepasszolni a gyerekeket néha, és csak kettesben lenni egy 7végét, simán lehet apró figyelmességekkel, változatosabb szexel feldobni egy hosszú kapcsolatot.

2021. júl. 6. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem baj, hogy a nagy szerelem már elmúlt, az viszont igen, hogy úgy érzed a kapcsolatot, mintha barátság extrákkal lenne, ahol te vagy az egyedüli aki tesz a kapcsolatért, amitől már rosszul vagy. Erre kellene koncentrálnod, miért érzed így? Mielőtt ezt kijelentette, biztos boldog voltál a kapcsolatban, avagy te is érezted valami nem oké? Ilyen kapcsolatban én se szeretnék lenni.
2021. júl. 6. 09:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Azóta én is próbálom a szavait más oldalról is végiggondolni. Nem könnyű szembesülni ezzel, mert ilyenkor óhatatlanul az fordul meg az ember fejében, mi van, ha jön valaki, akibe szerelmes lesz, vagy akár én? Akkor elég lesz-e ez az érzelem, ami most van, hogy összetartsa a családot...
2021. júl. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!