Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ghosting. Görénység szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghosting. Görénység szó nélkül lelépni, igaz? Mindenki megérdemli, hogy tisztességgel szakítsanak vele

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 12:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

20: kedves ötlet; de itt nem erről van szó. Aznap a barati szulinap miatt mondta le a mi randinkat, programunkat. Én akkor mondtam neki, ritkán talizunk, a barát szülinapja eredetileg nem is akkorra volt tervezve, hanem korábbra, de nem tudott elmenni ra a haver. Mikor megtudtam, h arra a napra szervezték át, amit mi már megbestéltünk; nagyon rosszul esett, és mondtam; h menjen a fenébe akkor

Nem értette; mi van velem

Másnap írtam, h nem a barati szulinap, vagy a barátja ellen vagyok, hanem, hogy mi már megbeszéltük ezt. De ebben az uzenetben hozzatettem, h hianyzik es szeretnem latni. Eu vokt egy hete. Nincs azota se valasu

2021. júl. 5. 13:24
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztóan nehéz ez.. sajnálom. Női tartás ide vagy oda, csak ha félig is, de megnyugodna így a lelkem, írnék neki annyit, hogy mo történt vagy valami. Valószínűleg értelmes választ úgy sem fogsz kapni ennyi hallgatás után, de legalább irt valamit.

Ha pedig nagyon tartod magad... a hallgatás is egy válasz a kérdéseidre..

2021. júl. 5. 13:35
 23/35 anonim ***** válasza:
Ja akkor ti vagytok azok akik amugyis csak hetente, 1.5 hetente találkoznak. Ez eddig is csak szexkapcsolatnak tűnt.
2021. júl. 5. 13:41
 24/35 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogy pár hónapos, ritkán találkozós kapcsolatban minek összeköltözni?
2021. júl. 5. 13:45
 25/35 A kérdező kommentje:
?????
2021. júl. 5. 13:45
 26/35 A kérdező kommentje:
23:?
2021. júl. 5. 13:46
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Megérdemelted.
2021. júl. 5. 14:01
 28/35 A kérdező kommentje:
27: szerinted miért?
2021. júl. 5. 14:01
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

28: Ne mondd, hogy te sosem ghostoltál senkit. Lehet a karmád visszaadja.

Persze mivel nő vagy ezért valószínűleg csak arra emlékszel, amikor téged bántottak meg, amikor te valakit arra "megvolt az okod".

2021. júl. 5. 14:15
 30/35 anonim ***** válasza:
1%
Sziasztok, én vagyok akiről beszél a kérdező, a kérdéséből és válaszaiból összeraktam...Ne haragudj kérlek, nem volt merszem elmondani, hogy nem akarok veled beszélni többet, mert féltem, hogy kiakadsz és nem akartalak megbántani. De remélem ez kellő lezárást biztosít majd számodra, szóval ne haragudj, találj valaki mást helyettem aki nem ilyen gyáva.
2021. júl. 5. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!