Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghosting. Görénység szó nélkül lelépni, igaz? Mindenki megérdemli, hogy tisztességgel szakítsanak vele
20: kedves ötlet; de itt nem erről van szó. Aznap a barati szulinap miatt mondta le a mi randinkat, programunkat. Én akkor mondtam neki, ritkán talizunk, a barát szülinapja eredetileg nem is akkorra volt tervezve, hanem korábbra, de nem tudott elmenni ra a haver. Mikor megtudtam, h arra a napra szervezték át, amit mi már megbestéltünk; nagyon rosszul esett, és mondtam; h menjen a fenébe akkor
Nem értette; mi van velem
Másnap írtam, h nem a barati szulinap, vagy a barátja ellen vagyok, hanem, hogy mi már megbeszéltük ezt. De ebben az uzenetben hozzatettem, h hianyzik es szeretnem latni. Eu vokt egy hete. Nincs azota se valasu
Borzasztóan nehéz ez.. sajnálom. Női tartás ide vagy oda, csak ha félig is, de megnyugodna így a lelkem, írnék neki annyit, hogy mo történt vagy valami. Valószínűleg értelmes választ úgy sem fogsz kapni ennyi hallgatás után, de legalább irt valamit.
Ha pedig nagyon tartod magad... a hallgatás is egy válasz a kérdéseidre..
28: Ne mondd, hogy te sosem ghostoltál senkit. Lehet a karmád visszaadja.
Persze mivel nő vagy ezért valószínűleg csak arra emlékszel, amikor téged bántottak meg, amikor te valakit arra "megvolt az okod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!