Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van az, hogy az idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az idő múlásával nem enyhül a másik hiánya, hanem egyre rosszabbodik? Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Május elején szakított velem, nagyon szerelmes voltam belé. Nem voltunk együtt sokáig, összesen ötször találkoztunk, de ezt két hónap alatt. Azóta már július van. Azt hittem, hamar el tudom felejteni, mert nem volt hosszú. És nem megy. Egyre rosszabb az egész, egyre jobban hiányzik, legszívesebben írnék neki valamilyen indokkal, ha felkelek ő az első gondolatom, napi szinten sírok miatta. Fogalmam sincs miért van ez, de nagyon rossz. Próbálok ismerkedni, de nem igazán érdekel senki. Viszont ebből az állapotból is elegem van már. Mintha beleragadtam volna egy mocsárba, olyan érzés az egész. Es van egy hatalmas üresség érzetem azóta, mióta vége. Nem tudok örülni semminek, nem kötnek le olyan dolgok, amiket régen élveztem. Nincs kedvem az emberekhez, beszélgetni meg főleg nincs. Elcsendesedtem. Neha már az is eszembe jut hogy meghalni is jobb lenne ennél. Nagyon rossz, nem akarok így maradni :(
2021. júl. 4. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem is csak január óta. Pontosan atérzem, amit írsz.

27F

2021. júl. 4. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerelmi bánatában vagy. Szereted és nem vagy túl rajta. Ha jobb akkor keresd fel és beszélgess vele, hátha van még remény
2021. júl. 4. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia ! 6 évig voltam vele . Én azt kaptam karácsonyra hogy kidob és haza jöhettem . Utána került csak telefonon volt hajlando beszélni aztan tiltott minden honnan hogy nem fogom fel és ez neki már sok . rendben . 3-4 honapig a halálomat kivántam , hogy nélküli semmitse érek . Megismerkedtem új emberekkel probálok csajozni uj kontant nincs vége az életnek. Adj idöt magadnak. mindem jó lesz . ha bár az emléke örökké veled lesz ez ilyen . az idö majd segit.
2021. júl. 4. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Ti láttok esélyt a javulasra? Elhataroztam, hogy eljarok új helyekre, veszek új ruhákat, talán új frizurát is csináltatok, hátha jobban fogom érezni magam, egy kicsit.
2021. júl. 4. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos van ez így, de ez is el fog múlni. A mikor az egyéni, de ne ragadj bele. Jó elképzelések, csak tartsd magad hozzá, át fogsz lendülni.
2021. júl. 5. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!