Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon miért tiltott le Fb-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tiltott le Fb-on?

Figyelt kérdés

Szakított velem, azonnal törölte a közös képeinket Fb-on. Ezt értem.

Aztán találkozni akart velem, én viszont nem akartam, mert nem volt szép a vége. Csak erősködött, de továbbra sem akartam. Aztán letiltott.

Végül találkoztunk, de nem akart semmit, csak pár cuccot átadni, majd utána még ő írogatott mindenféle jelentéktelen dolog miatt, én nem keresem. A tiltása szarul esik, (nem szóltam miatta neki), azt hittem ennél azért felnőttebb volt a kapcsolatunk.

Szerintetek?

2021. júl. 3. 23:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A törlés is elég lett volna, én nem zaklattam. Leginkább úgy posztol, hogy csak az ismerősök láthatják. Ráadásul ezer közös ismerősünk van, bárkit megkérdezhetnék, hogy mi van vele, de ezt sem teszem. Meg ugye ha nagyon akarnám, csinálhatnék fb oldalt amit nem ismer, úgyis megnézhetném.

Ez inkább bántó.

Az első szakítás után nem is törölt az ismerősei közül, csak egyes posztokról tiltott le.

2021. júl. 4. 08:13
 12/14 anonim ***** válasza:

#10 Nem. Lehet számomra annyira közömbös valaki, hogy leszarom. De ha nekem tudomásom van arról, hogy az illetőnek nem vagyok közömbös, nézegeti az oldalam, a magánéletemben furkálódik, utánam érdeklődik, kíváncsiskodik, akkor letiltom. Mert idegesít, hogy egy utolsó utáni fing szinte a számba mászik, hiába igyekszem megszabadulni. És igenis felbasz, hogy utánam szimatol egy szememben senki, ezért letiltom.

#11 Hagyd békén. Semmi jogod a sértődésre. Magasról leszarja, hogy ezzel megbántott. Azt meg ne hazudd, hogy nem zaklattad volna. Most is úgy tudtad meg a tiltást, hogy stalkerezni próbáltál. Ha leszarod, akkor ne irogasd be a nevét facebookon és ne lesegesd a profilját. Veszélyesek vagygok ti elmebeteg szerelmesek.

2021. júl. 4. 12:04
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 Jesszus! Utolsó utáni fing, senki?

Együtt építkeztünk, együtt éltünk. Azért van baj nálad is!

És bármilyen meglepő, nem zaklatom. Egyébként sem Fb-on kommunikáltunk!

2021. júl. 4. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Aha persze. Biztos nálam van a gond, még véletlenül sem te vagy a kullancs. És ne jesszusozz, hanem kopj le róla.
2021. júl. 4. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!