Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért tiltott le Fb-on?
Szakított velem, azonnal törölte a közös képeinket Fb-on. Ezt értem.
Aztán találkozni akart velem, én viszont nem akartam, mert nem volt szép a vége. Csak erősködött, de továbbra sem akartam. Aztán letiltott.
Végül találkoztunk, de nem akart semmit, csak pár cuccot átadni, majd utána még ő írogatott mindenféle jelentéktelen dolog miatt, én nem keresem. A tiltása szarul esik, (nem szóltam miatta neki), azt hittem ennél azért felnőttebb volt a kapcsolatunk.
Szerintetek?
1esnek
Miért ha tilt akkor azt jelenti hogy el akar felejteni az a személy? Akkor volt érzem mögötte? Mármint a tiltott fél irányába pozitív érzelmek mint például a szerelem vagy hasonló?
Csak azért kérdezem mert engem is tiltott valaki
3-4-es 1000 oka lehet a tiltásnak! Nektek kellene tudni, a ti kapcsolatotok volt.
3-as 3 mondatából kiderült, hogy azért lett letiltva, mert nem érdekelte a partnerét.
5nek
Nem olyan biztos, mivel kétértelmű volt mindvégig és volt közöttünk pár dolog is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!