Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon miért tiltott le Fb-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tiltott le Fb-on?

Figyelt kérdés

Szakított velem, azonnal törölte a közös képeinket Fb-on. Ezt értem.

Aztán találkozni akart velem, én viszont nem akartam, mert nem volt szép a vége. Csak erősködött, de továbbra sem akartam. Aztán letiltott.

Végül találkoztunk, de nem akart semmit, csak pár cuccot átadni, majd utána még ő írogatott mindenféle jelentéktelen dolog miatt, én nem keresem. A tiltása szarul esik, (nem szóltam miatta neki), azt hittem ennél azért felnőttebb volt a kapcsolatunk.

Szerintetek?

2021. júl. 3. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Lehet azt várná, hogy futsz majd utána egy kicsit. Vagy el akar felejteni, bár akkor nem írogatna minden jelentéktelen dologgal. Valószínű, hogy az előbbi. Egy kis hiszti, hátha futsz majd utána. 😁
2021. júl. 3. 23:24
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne? Nem akarja, hogy lásd. Cucc csere megvolt, te is tiltsd le.
2021. júl. 3. 23:46
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

1esnek

Miért ha tilt akkor azt jelenti hogy el akar felejteni az a személy? Akkor volt érzem mögötte? Mármint a tiltott fél irányába pozitív érzelmek mint például a szerelem vagy hasonló?

Csak azért kérdezem mert engem is tiltott valaki

2021. júl. 4. 00:17
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Illetőleg engem az érdekelne, hogy ilyenkor mi játszódik le a tiltó félben?
2021. júl. 4. 00:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

3-4-es 1000 oka lehet a tiltásnak! Nektek kellene tudni, a ti kapcsolatotok volt.

3-as 3 mondatából kiderült, hogy azért lett letiltva, mert nem érdekelte a partnerét.

2021. júl. 4. 00:40
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

5nek

Nem olyan biztos, mivel kétértelmű volt mindvégig és volt közöttünk pár dolog is

2021. júl. 4. 00:46
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
6-os Egészen biztos. A pár dolog őt hidegen hagyta.
2021. júl. 4. 01:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki így van vége. Mindenki más.
2021. júl. 4. 06:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarja, hogy nézegesd az oldalát szakítás után. A tiltás egyfajta kifejezése annak, hogy innentől semmi közötök egymáshoz.
2021. júl. 4. 07:18
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
1# es vagyok. Hiába pontoztok le. Az ilyen tiltás meg ilyenek mögött mindig vannak érzelmek. Ha valaki iránt közömbös vagyok, akkor nem tiltogatom, hanem csak leszarom.
2021. júl. 4. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!