Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináltátok ebbe a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltátok ebbe a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az exem nekem panaszkodik ha valami nem jó a párkapcsolatában, úgy hogy tudja hogy én még szeretem és ha újra akarná kezdeni velem egy szavába kerülne. Mikor együtt voltunk én voltam a "legjobb barátja" és valamilyen szinten érthető hogy hozzám fordulna, és meg is hallgatnám de közbe meg újra és újra össze török... mondtam már neki 1-2 alkalommal hogy nekem ezt nem jó látni, de ha elkezdi mondani mégse tudom megállni hogy ne hallgassam meg mert szeretem. De ez meg nekem nem jó, mit csinálnátok?

2021. júl. 3. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem fog menni, csak szenvedni fogsz. Nem kellene egy ideig beszélgetnetek.
2021. júl. 3. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Például nem találkoznék vele és tiltanám mindenhonnan. Keressen magának más lelki szemetesládát 🤷‍♂️
2021. júl. 3. 19:23
 3/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Menjen az ilyen a fenébe. Tilt-töröl. Jobb megoldás aligha lehet.
2021. júl. 3. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Letiltanám és kész. Amúgy ez mekkora taplóság már :O nagyon durván önző az exed.
2021. júl. 3. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kretén. Te meg jó nagy hülye vagy ha ezt folytatod még vele.
2021. júl. 3. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsd meg a kapcsolatot vele. Ez így nem jó neked
2021. júl. 3. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te vagy a nő. Szakitsd meg a kapcsolatot mert nem fogsz tudni továbblépni
2021. júl. 3. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez önzőség tőle! Nem szabad hagynod magad!
2021. júl. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!