Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináltatok volna ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok volna ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A régi barátommal nyár elején szakítottam 5 évet voltunk együtt.A válság meg a vírus nagy hatással volt a vállalkozásaira és tiszta idegbeteg lett,aminek veszekedések sora,majd szakítás lett a vége.

Volt pár randevúm,meg 2 hónapig volt egy kapcsolatom is,de rá jöttem,hogy ő az igazi és nem tudok nélküle élni.

Tudom róla,hogy mikor szokta sétáltatni a kutyáját,ezért elmentem hozzá.

Jött is a kutyával,de láttam rajta,hogy nagyon hűvös a fogadtatás.Mondtam neki,hogy nemrég szakítottam.Erre olyan mély undor ült ki az arcára amilyet még nem láttam tőle és azt mondta,hogy neki ehhez mi köze van?Minek mesélek neki a bikámról?

Megkérdeztem,hogy neki van-e valami mondanivalója számomra,erre megállt,rám nézett és azt mondta igen van...és arcon köpött...majd elment a kutyájával.

24/L

2020. dec. 5. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Hát bakker, ha nem tudod magadtól, mit rontottál el, akkor bocsánat, de nem vagy túl éles kés a fiókban.
2020. dec. 5. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg nem lehet túlságosan magas az érzelmi intelligenciád, kérdező. Meg ezek szerint az emberismereted sem.
2020. dec. 5. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Szakítotok, össze jössz mással, aztán meg felkeresed és elmondod neki. Ezt mégis hogy gondoltad? A tetteinknek következményei vannak. Engedd el.
2020. dec. 5. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg minek mesélgetsz a kanodról neki? Továbblépett, nem kíváncsi rád, de te kb zaklatod a saját magánidejében, amikor sétálna. Aztán mint mádám a magas lóról, hogy neki van-e mit mondania neked :DDDD még jó hogy nem vártad el, hogy ő könyörögjön neked :D

Szerintem én is megundorodtam volna tőled.

2020. dec. 5. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon jól tette.
2020. dec. 5. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Mégis mit vártál? Elmeséled, hogy fetrengtél mással aztán tán tapsolnia kellett volna? Megérdemelted, ez van. Ez a hajó elment, most már így kell élj, de az is gáz, hogy képes vagy zaklatni..
2020. dec. 5. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Én még korábbra megyek vissza. A párodnak van egy nehezebb időszaka, emiatt te egy öt éves kapcsolatot eldobsz. Ahelyett, hogy támogatnád.

Majd összejössz egy másik pasival, és mikor azzal szakítasz, nagy kegyesen odaállsz az előző exed elé ezzel. És még tőle várod, hogy ő is a nyakadba ugorjon.

Még azt a köpésnyi nyálmennyiséget sem érdemelted meg, hogy rád pocsékolja.

2020. dec. 5. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Leszamitva, hogy arcon kopni barkit is nagyon alpari szokas, teljesen ertheto a reakcioja.
2021. jan. 4. 02:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha vétettél is volna, ez a magatartás olyan alpári, proli, alemberi, hogy örülj annak, hogy megszabadultál tőle.
2021. jan. 5. 00:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szakemberrel beszéld át a történteket, érzéseidet. Itt pár mondat alapján ítélnek idegen emberek. Pár mondatban nem lehet sokmindent leírni, félreérthető is stb.
2021. jan. 5. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!