Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok volna ebben a helyzetben?
A régi barátommal nyár elején szakítottam 5 évet voltunk együtt.A válság meg a vírus nagy hatással volt a vállalkozásaira és tiszta idegbeteg lett,aminek veszekedések sora,majd szakítás lett a vége.
Volt pár randevúm,meg 2 hónapig volt egy kapcsolatom is,de rá jöttem,hogy ő az igazi és nem tudok nélküle élni.
Tudom róla,hogy mikor szokta sétáltatni a kutyáját,ezért elmentem hozzá.
Jött is a kutyával,de láttam rajta,hogy nagyon hűvös a fogadtatás.Mondtam neki,hogy nemrég szakítottam.Erre olyan mély undor ült ki az arcára amilyet még nem láttam tőle és azt mondta,hogy neki ehhez mi köze van?Minek mesélek neki a bikámról?
Megkérdeztem,hogy neki van-e valami mondanivalója számomra,erre megállt,rám nézett és azt mondta igen van...és arcon köpött...majd elment a kutyájával.
24/L
Tényleg minek mesélgetsz a kanodról neki? Továbblépett, nem kíváncsi rád, de te kb zaklatod a saját magánidejében, amikor sétálna. Aztán mint mádám a magas lóról, hogy neki van-e mit mondania neked :DDDD még jó hogy nem vártad el, hogy ő könyörögjön neked :D
Szerintem én is megundorodtam volna tőled.
Én még korábbra megyek vissza. A párodnak van egy nehezebb időszaka, emiatt te egy öt éves kapcsolatot eldobsz. Ahelyett, hogy támogatnád.
Majd összejössz egy másik pasival, és mikor azzal szakítasz, nagy kegyesen odaállsz az előző exed elé ezzel. És még tőle várod, hogy ő is a nyakadba ugorjon.
Még azt a köpésnyi nyálmennyiséget sem érdemelted meg, hogy rád pocsékolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!