Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett valaha?
Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt az exemmel, állandóan veszekedtünk, végül szakítottunk.
Alig telt egy 1-2 hét de tudtommal már az exét próbálja fűzni újra.. Azt tudni kell hogy az ismerkedés alatt még együtt voltak, amiről én nem tudtam és az exe szakított vele végül, én meg adtam neki egy esélyt..
Szerencsére nem volt olyan hosszú kapcsolat, de azért rosszul esik, hogy valószínűleg nem is szeretett, csak beetetett.. Tudom hogy ezen már nem kéne rágódnom, de azért dühít.
Szeretett engem vajon?
2021. jún. 29. 14:18
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem, csak búfelejtő voltál. Örülj hogy nem pazarolja tovább az időd, ezen az értelmes kapcsolatnak nem nevezhető valamin pedig túl fogsz lépni, nem kell aggódni.
4/5 anonim válasza:
Csak szex miatt hivta az exét. Nem veletkenul ex..
5/5 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2021. jún. 29. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!