Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet ebből békülés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből békülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal 3 hónapot voltunk együtt, 3 hete szakítottunk. Az volt az indoka, hogy megálltak az érzései. Többek között azért, mert volt egy borzasztó rossz 2 éves kapcsolata, aminél becsúszott egy gyerek, és annyi rossz tapasztalata van belőle, illetve folyamatosan cseszteti az exe, így pedig nem tud kellően nyitni másnak. A kapcsolatunkban végig ő akart engem, annyi mindent tett értem, amit más soha... én az elején féltem az érzéstől, de sajnos beleszerettem. Azóta is beszélünk heti 1-2x, illetve egy edző teremben edzünk. Tegnapelőtt meglátott és azonnal megölelgetett, megpuszilgatott, mire végeztem az edzéssel pedig rendezte a számlámat, amit fogyasztottam. Tegnap volt a szülinapom, már korareggel hívott telefonon és beszéltünk fél órát. Mondta is, hogy az exe nem tudja, hogy szakítottunk és egyik nap is beszólt neki miattam. Nem tudom, mire véljem, olyan, mintha nem tudná eldönteni, mit akar tőlem.
2021. jún. 29. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem az exe. A leirtakbol nem ugy tunik mintha csak ex lenne.
2021. jún. 29. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az exe. Jelenleg a párja. Csak letagadja
2021. jún. 29. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet békülés belőle, de jó kapcsolat nem valószínű. Kb. minden jel arra mutat, hogy ez egy katasztrófa - az mellékes dolog szerelmes vagy-e, ha értelmetlen az egész és azt se tudja melyik bolygón van, plusz van egy közös gyerek akire időt kell szánni és később még többet foglalkozni vele.
2021. jún. 29. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy az exe. Neki is van új párja.
2021. jún. 29. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az exe minek szol be miattad.

Miert az exére hivatkozva nem tud nyitni masra.

..ha nincsenek egyutt..

2021. jún. 29. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes időt pazarolni rá.
2021. jún. 29. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Mellékágnak jó vagy. Az állítólagos exe megvan.

Vagy pedig nem akarja lekötni magát, de olykor néhány

körre jó vagy, ezért azt hazudja, hogy az exe még megvan.

Tök mindegy: a lényeg az, hogy veled nem akar mélyebb kapcsolatot.

Én nem hagynám, hogy kifizesse a fogyasztásomat.

Pontosan ezért. Abban ne higgy, hogy az ilyen fizetgetések

önzetlenek.

2021. jún. 29. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!