Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani ilyen indokokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani ilyen indokokkal?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyunk együtt, de az utóbbi hónapban egyre inkább azt érzem hogy nem fogunk tudni összecsiszolódni.

Igen tudom, erre egy élet is kevés lenne sok esetben, de itt már valóban vannak olyan különbségek amiken változtatni nem tudok.

Nem egyeznek az igényeink az ágyban. Ő vad és durva, esetleg lassabb kb 2 percig. Azt akarja hogy viselkedjek és öltözködjek úgy, mint egy lotyó kb. A világnézetével sem értek egyet, mert nem mindenre az erőszak a megoldás. Zavarja hogy én lassabb vagyok, engem zavar hogy ő pörög. Káros szenvedélyek, elmaradott felfogás.

Nem tudom hogy ezek mennyire lennének reális válóokok. Sokszor beszéltünk a szex dologról is, hogy én nem tudok napi 3-4x is miközben 12 órákat dolgozok. Látom rajta hogy zavarja az elutasítás, pedig sokszor már magamon kívül vagyok csak hogy neki jó legyen. Van hogy csak fáj, esetleg vérzik is.

Nem élvezem ezt.

Arra gondoltam hogy ideje lenne pontot tenni a végére és békében elválni. Elengedni hogy megtalálja a hozzá illőt, a boldogságát.

Sajnos eléggé birtokol, biztosan felcsattanna. Nem tudom miért akar engem karóhoz kötni, amikor ő sem boldog. De ennek már nem akarok több időt szentelni.

2021. jún. 28. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek bőven elég indokot adnak a szakításra
2021. jún. 28. 19:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Ő folyton azt hiszi hogy össze fogunk kovácsolódni, pláne ha majd együtt is lakunk.

Viszont részéről nem sok javulást látok, én meg már olyan vagyok mint egy rongy. Szakításról hallani sem akar, feldühödik. Elég primitív és megfélemlítő.

2021. jún. 28. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden indok reális, amit annak érzel. Ezek ráadásul igen erős indokok a szakításra. Én eddig sem bírtam volna.
2021. jún. 28. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Remlélem, nem árulok el titkot, de a szakításhoz nem kell indok.

Nem akarod folytatni, ennyi.

2021. jún. 28. 19:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Igazad van. Humánosan így is kéne hogy működjön a dolig, viszont ahogy a barátomat ismerem azt vágná hozzám hogy tuti megcsaltam es gyáva vagyok beismerni. Ezért is gondoltam hogy összeszedem a dolgokat, meg hogy fair legyek és közlöm vele.

Vagy felfogja vagy nem. Nem szeretnék többé ilyenben élni.

2021. jún. 28. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen feleslegesen indokolsz bármit, ő nem szeret téged, csak használni és birtokolni akar. Egy hosszú szövegeléssel azt éred el, hogy "felcsattan", és esetleg felpofoz.

Felhívod telefonon, és megmondod, hogy nem akarod folytatni, te nem vagy így boldog, nem illetek össze. Elköszönsz és leteszed.

Letiltod mindenhol, és egy darabig sehova se mész egyedül.

2021. jún. 28. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon beteg, foleg a szex resze, nagykn sajnallak. Ha felsz, hogy mi a reakcioja, akkor uzenetben szakits, nem feltetlenul kell személyesen
2021. jún. 28. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Minél többet írsz a kapcsolatotokról, annál rosszabb a kép. Mindenképp szakíts, ez nem egy egészséges kapcsolat és nem is fog javulni, nem fogtok összeszokni. Alapból teljes mértékben azon az állásponton vagyok, hogy személyesen kell szakítani, viszont ilyen pár mellett most inkább mégis azt mondanám, hogy a biztonság kedvéért inkább vidd el tőle minden cuccodat majd hívd fel és úgy mondd el neki, hogy szakítani akarsz. Úgy is nyugodtan elmondhatod az érveidet, de legalább biztos nem esik bajod azért, mert feldühödik, aggresszív lesz és hirtelen felindulásból csinál valamit.
2021. jún. 28. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szakíts, ez egy lelkileg-fizikailag (ha a szexet nézzük) bántalmazó kapcsolat.
2021. jún. 28. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek totál valid indokok. Nehogy benne maradj.
2021. jún. 28. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!