Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem szeretem de nem tudok vele szakítani?
A párommal nagyon megértjük egymást, ő a legkedvesebb és legrendesebb férfi, akivel valaha együtt voltam. Mindig számíthatok rá, és őszinték vagyunk egymással, egy álomkapcsolat lehetne az egész, csak az a helyzet, hogy nem vagyok belé szerelmes. Nagyjából
4-5 hónapja ismerem, az elejétől szimpatikus volt, kedveltem, vonzódtam hozzá, szeretetből szeretem, de nem hiszem, hogy ennyi idő után már szerelmes tudnék lenni belé. De szeretek vele lenni, időt tölteni, és épp emiatt nem tudok vele szakítani, mert hiányozna és lehet később megbánnám, hogy jobbat úgyse találnék. Vagy ez megalkuvás? Valaki volt már hasonló helyzetben? Jelenleg nem szeretnék szakítani, de tudom, hogy hosszútávon nem működne. 24/N
Tiszteljük már annyira egymást, ha nem szeretjük, bem adja azt nekünk, amire vágyunk és tudjuk, hogy később megkaphatjuk, amit akarunk, akkor elötte szakitsunk azzal a balfaxszal! Ne húzzuk szerencsétlen idejét! Hová tart a világ?!.....
Gerincetelenek sora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!