Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak, ha nem szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem szeretem de nem tudok vele szakítani?

Figyelt kérdés

A párommal nagyon megértjük egymást, ő a legkedvesebb és legrendesebb férfi, akivel valaha együtt voltam. Mindig számíthatok rá, és őszinték vagyunk egymással, egy álomkapcsolat lehetne az egész, csak az a helyzet, hogy nem vagyok belé szerelmes. Nagyjából

4-5 hónapja ismerem, az elejétől szimpatikus volt, kedveltem, vonzódtam hozzá, szeretetből szeretem, de nem hiszem, hogy ennyi idő után már szerelmes tudnék lenni belé. De szeretek vele lenni, időt tölteni, és épp emiatt nem tudok vele szakítani, mert hiányozna és lehet később megbánnám, hogy jobbat úgyse találnék. Vagy ez megalkuvás? Valaki volt már hasonló helyzetben? Jelenleg nem szeretnék szakítani, de tudom, hogy hosszútávon nem működne. 24/N

2021. jún. 28. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Igen, én voltam így, hogy nem szerelemmel szerettem, de szerettem és jól megvoltunk. Három évig együtt is voltunk, míg nem én egyszer beleszerettem valaki másba és szakítottam vele, nem tudtam mást tenni.
2021. jún. 28. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Meg tudod fogalmazni, miért nem lehetsz belé szerelmes? Voltál már? Miért lettél vele kapcsolatban?

Kérdésedre válaszolva, megvárod míg ő szakít, vagy életed végéig vele maradsz.

2021. jún. 28. 11:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Pont emiatt nem akarok én se szakítani, mivel jól megvagyunk egymás mellett, nem veszekszünk, kiegyensúlyozott vagyok, csak tudom, hogy egy idő után ez kevés lesz. És te utána nem bántad meg a szakítást? Milyen volt a másik sráccal?
2021. jún. 28. 11:52
 4/13 A kérdező kommentje:

2-es

Igen, voltam már szerelmes ezelőtt, ezért is tudom, hogy belé nem vagyok. Azt nem tudom, hogy miért nem tudnék, csak úgy gondolom, hogyha már több hónap eltelt így, nem hiszem hogy nagy változás történhetne érzelmileg. Vele azért jöttünk össze mert nagyon egy hangon voltunk az elejétől és úgy gondoltam hogy idővel kialakul majd.

2021. jún. 28. 11:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3 Nem bántam meg a szakítást, mert olyan szerelmes lettem a másikba hogy nem láttam ki a fejemből, jó volt vele. Sajnáltam mikor szakítottam vele, de akkor már nem lehettem úgy vele, hogy bele voltam másba zúgva, ilyen az élet.
2021. jún. 28. 11:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Értem. Örülök, hogy végül megtalàltad a neked valót. :)
2021. jún. 28. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

Beszéld meg vele. Borítékolható hogy ha majd szerelmes leszel, akkor szakítani fogsz vele. Ha neki így is megfelel (nekem így is belementek mindig), akkor lesz pár évetek együtt. De nem javaslom, hogy gyereket vállalj valaha is vele, mert akkor sose fogsz szabadulni.

Egyébként nálam mindig teljes megrökönyödéssel vették, amikor szakítottam, pedig megmondtam, hogy nem vagyok szerelmes. Tény, hogy nem mondtam meg előre, hogy ha az leszek, akkor lelépek, mivel nem hittem, hogy az leszek még valaha. Első esetben viszonzott miatt léptem le, második esetben csak hülyített az illető, de úgy se tudtam folytatni, mert érzelmileg senkit nem tudtam magamhoz engedni. Ma már ismerem magam annyira, ha még egyszer belemennék ilyen megalkuvós kapcsolatba, megmondanám, hogy csak átmenetileg leszünk együtt, amíg szerelmet nem találok. Aztán persze majd álltatják magukat, hogy úgyis beléjük szeretek vagy úgyse fogok annak kelleni, aki nekem kell. Ez utóbbi többnyire igaz, előbbi soha nem jött össze, első másodperctől tudom, ki az, akibe soha nem leszek szerelmes.

2021. jún. 28. 12:02
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
akkor maradj benne, aztán majd 10 év múlva észreveszed, hogy mit csesztél el vagy mit nem
2021. jún. 28. 12:06
 9/13 A kérdező kommentje:

7-es

Ezt nem értem, miért pont akkor szakitanék amikor beleszeretek?

8-as

Van igazság abban amit mondasz, de remélhetőleg egy idő után ezt már kevésnek fogom érezni és akkor képes leszek szakítani. Egyelőre még kényelmesnek érzem ezt

2021. jún. 28. 12:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a 7-es arra gondolt, hogy ha másba leszel szerelmes akkor szakítasz vele.
2021. jún. 28. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!