Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, hogy a párom eljátsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom eljátszotta a pénzét és most tőlem kéreget? (25/L)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A sztorinak ez az általam feltett kérdés az előzménye:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A párom imád fohadni különböző meccsekre, most ez EB-n is fogadott a magyar-francia meccsre, hiszen biztos volt benne, hogy a franciákgyőznek több góllal is. Erre feltett több millió forintot és mindet elvesztette. (kb. 3 millió forintot és 25 éves létén ez volt kb. az összes spórolt pénze)

Ma reggel nekemtámadt azzal, hogy mivel ő ennyit költött rám, így adjak neki vagy 50 ezer forintot, mert neki most szüksége van rá, mivel ennie kell, meg intézni pár dolgát és ezt amúgy se kellene egy normális kapcsolatban kérni, mikor megtudtam, hogy elvesztette a pénzt, szerinte nekem akkor azonnal rohannom kellett volna legalább 50 ezerrel, hogy segítsek neki, mert ez egy kapcsolatban alap.

Felhánytorgatta azt is, hogy ő mennyiszer meghívott kajálni, meg kaptam tőle edzőcipőt, ruhát anno - amiket akkor magától adott nyilván és állítólag jószívvel, senki nem kényszerítette rá - és itt az ideje hogy ezeket most visszaadjam, amíg nem jön meg a következő havi pénze.

Felhánytorgatta, hogy az előző barátnője ilyenkor adott neki pénzt egyből és ő tényleg szerette én meg csak kihasználom.

Őszintén, én 170 ezret keresek egy hónapban, hó vége van, alig van már pénzem nekem is, nincsenek erre 50 ezreim, van még kiadásom bőven a hó végén, a saját dolgaimat is épp hogy ki tudom fizetni és mivel ilyen stílusban kéri és a sajár hülyesége miatt vesztette el a pénzét így tényleg nem szívesen adok neki és nem is fogok.

Ő erre közölte, hogy ennek a kapcsolatnak nincs sok értelme, hogy csak ő segít engem, meg amúgy is gazdagok vagyunk, ha annyira akarnék, akkor kérnék apámtól 50 ezret és odaadnám azt neki.

Ez normális szerintetek? Szerintem írtó ciki a viselkedése.

2021. jún. 23. 12:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%

Először is, az, higy randi a férfi fizet, az ALAP!!! masodszor: az ajándék, az ajándék!

Mi a büdös francért vagy egy ilyen szar emberrel? Szerinted milyen jövős lesz egy jatékfuggovel, aki kepes az osszes pénzét feltenni egy ilyenre?????? Mh???

Szerintem kamu a kérdés

2021. jún. 23. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Már rég kudobtam volna.
2021. jún. 23. 12:56
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

Ha ajándékba adok valamit, nem várok semmit cserébe. Azt azért adtam, hogy az illető örüljön neki.

Annyi piros lámpa villog ebben a kapcsolatban, nem hiszem el, hogy nem látod. De segítek: naplopó, játékfüggő (megkockáztatom, alkoholista is), lehúzza a motivációdat, maga mellé akar rántani a semmittevésbe, nem ambiciózus, most pedig kimutatta a foga fehérjéjét: nem azért ad neked, hogy örömet okozzon, hanem hogy megvegye a jövőbeli segítséged, amíg még van miből.

Ha már a szüleit nem fogja tudni pumpolni valami miatt, a falatot is ki fogja venni a szádból, ha neki az kell. Ő egész életében azt látta, hogy pusztán a létezése okán jár neki egy magasabb életszínvonal. A mostani hisztije is azt bizonyítja, hogy egy gyerek szintjén van. Gyerekekkel meg nem járunk.

2021. jún. 23. 13:05
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekelt volna, hogy az ő pénze e, már abban a pillanatban kirúgtam volna, amikor az összes pénzét eljátszotta áz idiótája.
2021. jún. 23. 13:15
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

Ha lesz közös dolgotok - lakás pl - és eljátssza? Vagy az utolsó pelenkára való forintokat?

Nem normális.

2021. jún. 23. 13:16
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem normalis.

Az ilyen pasikkal szorakozgatni kell, bulizgatni esetleg huszonpar evesen, de jovot tervezni SOHA.

Szoval ha nem is szakitasz, legalabb helyezd uj alapokra a kapcsolatotokat (pl. nyitott).

2021. jún. 23. 13:26
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Vagy nagyon hülye vagy, vagy nagyon kamu a sztori. Ha az első, akkor szivesen megismerkednék veled.
2021. jún. 23. 14:01
 18/26 anonim ***** válasza:
94%

A szerencsejáték neve pontosan fedi a természetét. Szerencse.

Normális ember (enyhébb függőség is ide tartozik) számol azzal, hogy bár lehet, hogy nagy esélye van nyerni, az a "de" mindig ott van.

Ja, híresen szar a magyar csapat, de azért nem annyira, hogy ekkorát lehessen rájuk fogadni - nekik is lehet jó napjuk. Ezt bizony bele kell kalkulálni.

2021. jún. 23. 14:14
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

A linkelt előző kérdésedben azt íros, hogy a szüleitől a napi 2-3 óra munkáért milliós fizetést kap. Idézlek:

"Eleinte nagyon szerelmes voltam belé, így nem zavart, hogy az ő szülei gazdagok és napi 2-3 óra munkáért havi kb. 1 millió forint zsebpénzt adnak neki, sőt - le lehet szólni - de bevallom élveztem is a szép éttermeket, kirándulásokat, apró ajándékokat."

Akkor valahogy magától értetődő, hogy kérjen tőlük, hisz tele vannak, nem gond nekik nyilván.

Hovatovább a havi millás fizetésésből/zsebpénzéből, hogyhogy csak ennyi a tartaléka és amúgy is a gazdag szülők léhűtő kölke miért nem a szüleitől lejmol?

Sokat segíthjet rajta 50 rugó, ha havi egy millát rendre elver különöseb tartalék képzése nélkül a semmire.

Végül és nem utolsósorban megérdemled a sorsodat, már megbocsáss, az előző kérdésedben sem sikerült egyetlen pozitívumot sem felhoznod vele kapcsolatban, azon kívül, hogy állítólag "jól érzitek magatokat együtt".

Beszólogat, irányítana, becsmérel, elszámoltat az időddel, de te önsorsrontó módon vele vagy.

Akkor szenvedj, nyilván aranból van a lába köze, hogy megéri lemenni kutyába miatta. Nincs az a farok és az a pénz, hogy ilyesfajta viselkedést eltűrjek bárkitől. Sosem lesz normális életed mellette, nem értem miért nem látod mennyire megalázó ahogy viselkedik veled, ha úgy tartja úri kedve, te meg mennyire szánnivaló vagy, hogy csak kifogásokat gyártasz a vele maradásra, a helyett, hogy lenne önbecsülésed és tartásod és elhajtanád ezt az isten barmát az újgazdag hátterével együtt a fenébe.

2021. jún. 23. 14:28
 20/26 anonim ***** válasza:
92%

"Ma reggel nekemtámadt azzal, hogy mivel ő ennyit költött rám, így adjak neki vagy 50 ezer forintot, "

De kedves. Tudjátok, itt nem is az a baj, hogy kölcsönkért, mert én is kisegítettem exemet, ha kellett. Viszont a kérés módja undorító, bunkó, gáz.

Nem hánytorgatunk fel sem egy meghívást (pl. vacsora, kávé, stb.), sem pedig az ajándékokat. Én ezek után elgondolkoznék, hogy a párom valóban szeret-e, és azért ajándékoz, vagy csak így akar sakkban tartani.

2021. jún. 23. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!