Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibékülnétek a férjetekkel?
8 éve vagyunk együtt, ebből 2 év házasság. Alapvetően jól működő kapcsolat volt a miénk,-persze kisebb-nagyobb összezörrenések akadtak nálunk is,de korábban jól kezeltük őket. Úton van a kislányunk, tervezett baba.
A probléma egy veszekedésből fajult ami eléggé eldurvult, ocsmány dolgokat vágott a fejemhez,-és fenyegetett azzal hogy lelép.
Én úgy gondolom, ha már van egy gyerekünk,-neki nem ezt a példát kellene majd mutassa, illetve, nem lehet csak úgy otthagyni.
Hazaköltöztem másnap délután mikor aznap éjjel nem jött haza. Eltelt 3 nap és keresett azzal hogy ne haragudjak és nem akar bennünket elveszíteni. Nem a vita tárgya a kérdéses,hanem alapvetően ez amit leművelt.
Azóta folyamatosan hív,keresne. Szeretem őt, a kislányunkat is, de ilyeneket nem tehet.
Ti mit tennétek a helyembe?
26N
3 nap alatt vége is lett a nagy szerelmének, aztán benne vissza a biztosra.
Ez a váratlanul kiprovokalt heves vita, a fenyegetés, hogy lelép, azért eléggé átlátszó.
Mi már jöttünk vissza ennél tán keményebb helyzetből.
Nehéz volt még lassú.
Nagy bizalom kell hozzá, és semmi indulat.
De én semmiféle heves vitában sem trágárkodtam a feleségemmel.
Az nagyon durva dolog azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!