Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az esélye hogy kibékülnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy kibékülnek?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy férfival, akinek van egy exe, aki több éve elhagyta egy másik férfiért, de közös gyermekük is van a férfival akivel megismerkedtem.

A nő és a párja szakítottak és most már többet vannak együtt avval a férfival, aki nemrég még nekem udvarolt. Értem én, hogy még is csak egy család, de ez kicsit rosszul esett, hogy már én nem érdeklem őt.

Lehetséges hogy még ilyen hosszú ideig is a volt párját szereti? Volt már valaki így, hogy kibékültek és boldogan élnek mint egy igazi család? Mennyi lehet rá az esély, hogy a nő is vissza szeret belé?

2021. jún. 15. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Te nem érdekled, a többi meg az ő dolguk.
2021. jún. 15. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a nő rúgta ki a pasit, aki most esélyt lát, hogy újrakezdjék.

Ennyi a szereped.

2021. jún. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!