Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kibékülnétek a barátnőtökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibékülnétek a barátnőtökkel aki összejött az exbarátotokkal?

Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőm összejött az exbarátommal. Sajnos közös a baráti társaságunk és így előfordul hogy együtt kell látnom őket. Én eléggé megharagudtam rá amiért az elején a hátam mögött kavart vele, viszont azt is tudom, hogy nincs jogom azt mondani ne legyenek együtt miattam, mert nekem ez szarul esik. Tudom hogy gyerekes vagyok és túl kellene tennem magam ezen, de valahogy annyira rossz őket együtt látni meg fura is. Másrészt viszont egyre jobban kezd zavarni az, hogy a baráti társaságunkban ha mi együtt vagyunk akkor csak úgy vágni lehet a feszültséget. Én tényleg szeretném ha ezt az egészet el tudnám felejteni, de nagyon nehezen megy. Ebben közrejátszik az is, hogy én nem tudok úgy tekinteni a volt barátomra mintha korábban nem követett volna el ellenem egy csomó szemétséget.
2020. máj. 1. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Össze sem vesznék vele.

Nem vagyok 12 éves, és nettó idióta sem. EX azaz, VOLT barátom...mi közöm már hozzá?

2020. máj. 1. 13:29
 2/3 anonim válasza:
91%
Mindkettőjükre szarnék magasról. Én biztosan nem barátkoznék egy ilyen emberrel.
2020. máj. 1. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem része ez a tirpák az életednek! A barátnőd látta, hogy nem illesz vele össze, hozzá sokkal jobban illik. Emiatt minek haragudnál rá? Úgyis vége lett volna a kapcsolatodnak az exeddel, ha egyszer bunkó volt.
nov. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!