Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm összejött az exbarátommal, engem ez zavar. Bennem van a hiba?
Barát/barátnő exével összejönni nincs rendben sok esetben. Persze körülményfüggő is.
De szerintem ilyen helyzetben illene megkerdezni a barátnőt hogy zavarja-e.
Én nem jönnék össze egy barátnőm exével se.
Jogosan haragszol szerintem! Nekem azok a "barátnők" akik képesek az exemmel összejönni ráadásul anélkjül,hogy beszélnének előtte velem az nem is barát!
Velem ez 4x is megtörtént! Azóta nem is nagyon tartok baártnőket,legalábbis ilyen közeli viszonyban nem.
Nekem szent és sérthetelne egy barátnőőm exe. Ez olyan mintha tesóm exével jönnék össze. Az normális? Szerintem nem. Nagyon gusztustalnnak tartom ezt,mert akkor valószínűleg míg együtt voltunk is vvoltak apró flörtök,szemkontaktok,még akár meg is csaltak stb.
Az öregek szokták mondani,hogy egy nőnek ne legyen barátnője,mert biztosan rá fog mászni a férjére. Erre számtalan példa,eset,történet van.Én is csak ezt tapasztaltam egész életemben,még a saját nővéremtől is.
Én megértem, hogy rosszul esik. Nyilván ennek is megvan az illendő háttere amit előttem is írtak, legalább megbeszélni ezt a barátnővel mielőtt összejövök az exével.
De én úgy gondolom, hogy nem korrekt dolog elvenni valaki más boldogságát csak mert közöd volt a párjához. Az egy dolog, hogy a ti kapcsolatotok nem működött de ettől még mással működhet neki. Fordítsd meg a helyzetet és gondolj bele, hogy neked mennyire rosszul esne ha találnál valakit akibe beleszeretsz de nem lehetnél vele mert éppen egy barátnőd exe. Hülyeségnek tartom tiltani a barátnőket az extől. Megértem, hogy szarul esik, valószínűleg nekem is szarul esne. De ettől még nem korrekt elvenni valaki boldogságát, megakadályozni egy kapcsolatot csak mert éppen a te exed a párja.
Velem kétszer esett meg, pár éve, illetve mostanában, hogy barátnőmre startolt rá, akihez közöm volt, sőt, szerelmes voltam belé. Régebben a barátság megszakadt emiatt. Most már ilyen szinten nem tudok haragudni, legalábbis a csajra semmiképp. Inkább az illetőre, aki fűzögeti. Bár ez is az ő dolguk. Nem nekem fog újra fájni, szerencsére...
Amit javaslok, hogy maradj ki az életükből. Próbáld egyedül feldolgozni. Amúgy megértelek, mert tudom, milyen érzés.
Undoritonak tartom.Meg hs kulsoleg is szimpatikusnak tunne az illeto,akkor se tennem.
Altalaban mar akkor kapcsolatban vannak ezek,amikor az ex meg kapcsolatban van a novel.
Velem meg szerencsere nem fordult ilyen elo,de nem is szeretnem,nem vagyok olyan nő.Akit szeretek,ahhoz nagyon ragaszkodok jelenleg is.
Aki barátnőm volt az átvágott,nem igazán szeretem,ha van barátnőm,mert irigyek,sokszor azt lesik,hogy hogysn tehetnek keresztbe a másiknak,tudom ezek nem igazbarátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!