Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem összejött valakivel nagyon gyorsan. Normális hogy ez zavar?
Szakítottam vele áprilisban, mert a kapcsolatunk már nagyon haldokló volt egy ideje. 2 évig voltunk együtt, távkapcsolatban, nehéz volt ezt fenntartani. Ennek ellenére én még nem vagyok túl rajta teljesen, épp kb egy hete állapítottam meg, hogy még nem tudnék mással összejönni, mert ez nekem túl friss, meg bűntudatom is van, amiért otthagytam. Abszolút nem ismerkedtem azóta se.
Ő meg már májusban összeszedett valakit, és én ezt nem rég tudtam meg. Egy hónap se kellett neki.
Nem tudom pontosan eldönteni, hogy ez milyen érzéseket is kelt bennem, de zavar. Ő volt az, aki nagyon szerelmesnek mondta magát, és teljesen ki volt a különvalas gondolatatol is. Nem kellene hogy zavarjon, én örülök, hogy nem törtem össze annyira, mint gondoltam.
Engem márciusban dobtak , pár hétre rá összejött valakivel , két hónapja se voltak együtt és már összeköltöztek.
Zavart? Valahol igen. De az egomat zavarja csak valójában.
Nincs ennek szabálya.
Az ex lépett le, jósz@r volt, de hirtelen előkerült valaki
Nem épp a semmiből, de most komolyan.
Szóval már örülök, hogy így történt.
Szóval szerinted a szakítás úgy történik, hogy tökéletes szerelem, majd másnapra szakít az ember?
Elárulom, hogy nem. Attól, hogy te nem vetted észre, már rég eltávolodott tőled. Nyugodtan tegyél az egy hónaphoz még legalább kettőt...cmvagy a távkapcsolat miatt hatot.
"mert a kapcsolatunk már nagyon haldokló volt egy ideje"
Akkor miért csodálkozol? Nem egy hónapról van szó, hanem már jó ideje nem működött. Ráadásul te dobtad. Miért bánkődna utánad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!