Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Félek szakítani. Hogy vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek szakítani. Hogy vegyek erőt magamon?

Figyelt kérdés

Van egy érdekes múltunk, amit félre tettünk és elkezdtük ujjá építeni a kapcsolatunkat.

Nagyon szeretem, ezért hagytam magam sokszor és elnéztem neki olyanokat, ami miatt más már kivágta volna.

Az exe sokáig a képben volt, konkrétan egy háromszögben voltunk, mert ő nem tudta eldönteni kit akar. Végül az ex elment tőle, nekem pokollá tette az életem, így aztán maradtunk ketten. Majd nagysoká felszívódott az ex, és kezdhettük az építkezést.

Sokat tett, sokat bizonyított. Láttam hogy megtörte a dolog, mindent beismert és magára vállalt.

Szépen haladgattunk az ujjáépítéssel, de ugy érzem elfáradtam. Nagyon...

Ha felhozom neki ezeket, leginkabb csak felmordul hogy miért nem vagyok már túl ezeken? Nem tudom... akkor is lefeküdtek a hátam mögött amikor elvileg már szakítottak és én meg már ott voltam. Ilyenek.

Tényleg sokat tett hogy visszaszerezze a bizalmam. Nagyon félek megbántani. Sajnos minden azt súgja hogy engedjem el pedig. Talán már ő is ezen agyal, nem tudom.

Múltkor a házasságról beszéltünk, én mondtam hogy ha házasodok csak egyszer szeretnék, de akkor a sírig. Ezt ő egyből lecsapta hogy ugyan. Vagyis szerinte rendben van az hogy váltakoznak a partnerek az ember életében.

Mondta hogy szólni fog, ha úgy érzi majd költözzek el (még hozzá sem költöztem). Sok igénye van amire kb 0-24 rámegyek.

Nem tudok lépést tartani. Nem tudok hinni, bízni. Rettegek hogy ha szakitok akkor még meg is csap, mivel elég kapcsolatfüggő szerintem.

Félek most már ettől az egésztől, pedig nekem ő tényleg az igazit jelentette, ezért tűrtem és nyeltem.

2021. jún. 20. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Megírtuk már reggel, hogy hagyd a francba. Mégis mit sajnálsz rajta? Nem szeret, le fogja szarni, h szakítasz.
2021. jún. 20. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megis mit vartal? Ez az ember senkit nem tisztel. Ugyanazt kapod, mint az ex.
2021. jún. 20. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Kérsz segítséget baráttól, családtól stb, hogy egy bántalmazó a volt párod. Nem mersz miatta tisztán szakítani, félsz tőle.

2. Az ő jelenlétükben, vagy telefonon, neten akár, szakítasz vele.

3. Ignorálod mindenhonnét és a szeretteiddel töltesz több időt. Bizonyosodj meg róla, hogy vette a lapot és elhúzott.

4. Elkezded feldolgozni magadban ezt az egészet pár jó módszerrel. (Könyv, pszichológus, barátok, lazítás vagy munka - amelyik jobban használ).

2021. jún. 20. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy megmérgezett kapcsolat ezek szerint. Ha így érzel, engedd el, bizalom nélkül nem ér az egész semmit. Te már tudod mit akarsz, ő nem, ne pocsékold rá az időd. Úgy érzed bántani fog, akkor meg pláne hagyd ott.
2021. jún. 20. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Sok igénye van amire kb 0-24 rámegyek."

"Rettegek hogy ha szakitok akkor még meg is csap"

Mi a fas*? :D Legyen már egy kis eszed és hagyd ott. Már akkor ott kellett volna amikor megtudtad, hogy az ex képben van.

2021. jún. 20. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a családtagjaiddal, barátaiddal (valakivel, akiben megbízol), hogy legyen elérhető, és azonnal közbe tudjon lépni, ha durván alakulna a szakítás.
2021. jún. 20. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem akarod megbantani, holott neki csak egy rongy vagy... Vegyel mar erot magadon. Ha nem lepsz, meg is erdemled.
2021. jún. 21. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!