Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már valakivel azért, mert fontos volt nektek, és tudtátok, hogy jobb lesz neki nélkületek?
A szüleim spec. 41 éve élnek rossz (de nem bántalmazó) kapcsolatban, de oké, elhiszem, hogy hat hónap a törés határideje, nekem nincs tapasztalatom.
"miért hiszi valaki azt, hogy ennyire elviselhetetlen? Te ismered magad"
Így van, pont ezért tudom.
"meglátja benned a jót és belédszeret"
Nem láthatja,mert nincs. Feltételezheti, odaképzelheti, remélheti, de látni nem fogja. Egyébként, negyven éves vagyok, nagyobb eséllyel talál el egy alacsonyan szálló mezőgazdasági repülő, mint a szerelem. :)
21!
Rendben, köszönöm ezt a kis érvelgetést. Érdekes volt más nézőpontból is látni a dolgokat. Úgy érzem, hogy te nem tudsz engem meggyőzni, ahogyan én sem téged. Másképp gondolkodunk, ez ennyi.
További szép estét:)
Evelyn McHale is így volt vele, pedig megkérte a barátja a kezét.
A lány búcsúlevelében leírta, hogy "Nem hiszem, hogy jó felesége lehetnék bárkinek is. Jobb lesz neki nélkülem."
Az egyedül maradt vőlegény még 60 évig élt, 2007-ben halt meg.
Sosem nősült meg.
Nem feltételeztem, hogy konszenzusra jutunk, de legalább tudtunk normálisan szót váltani egymással. Köszönöm a beszélgetést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!