Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idő kellett ahhoz, hogy készen álljatok egy új kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam és bár nagyon egyedül érzem magam, tudom, hogy most nem tudnék randizni és új kapcsolatba lépni.
2021. jún. 3. 00:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Ha én szakítottam, kapcsolat hosszától függően egy-két hét. Ha a másik, akkor egy hónap. De az az egy hónap a pokol, depresszió, gondolkodás, stb. Arra koncentráltam, hogy sikerüljön feldolgozni.

Azt hozzá teszem, hogy a kapcsolatok max 1,5 évesek voltak.

L

2021. jún. 3. 10:44
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Velem úgy szakítottak, hogy én még szerettem. Ugyanúgy megpuszilta a kezem, hozzám is bújt. A cuccai egyik felét valentin nap előtt, a másikat valentin nap után 1 nappal vitte el. Eltudta volna vinni egyben, ha nagyon akarta volna, de szerintem ez is csak időhúzás volt.

Utána még 3 hónapig írt, általában mindig ő írt rám. Mindig kifaggatott, van-e valakim. Amikor nem adott számomra egyenes választ arra nézve, hogy neki van e valakije, egy hosszabb levélben megírtam neki pár hete, hogy ebből én nem kérek és ha nem kellek hagyjon engem békén, ne játszon az érzéseimmel, ha nem kellek. 1 hónapot kapott, hoy jelentkezzen. Nem jelentkezett. Tiltottam mindenhonnan . Számomra amit csinált nagyon sértő és megalázó volt, mert tudta nagyon jól, hogy még szerettem akkor is, amikor írt. És akkor is, amikor szakított velem. Van egy közös barátunk, neki is mondtam, ne adjon ki rólam neki információkat. Nekem rettentően fáj még most is, de úgy érzem nem volt őszinte és barátaim vannak. Egy exemmel sem írok, kivéve a gyerekem apjával, de nyilván vele kell. Hát , hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem kell egy év, mire helyrejövök és egyáltalán más férfiben meglátom a férfit és tudok úgy gondolni rá, hogy igen vele összejönnék. Nagyon megszerettem őt és nagyon nehéz. Tavaly ilyenkor még nagyon szép dolgokat éltünk meg és egyre csak jönnek fel.

2021. jún. 3. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Fél évvel szakítás után (3 éves kapcsolat) már ismerkedtem.

Szrul váltunk el, volt másik nő is benne (volt "barátnőm", aki amúgy csak hlyítette exemet), de félévig még nem tudtam magam túltenni.

2021. jún. 4. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Az első, 13 hónapig tartó kapcsolatomon teljesen azt mondanám hogy 3 hónap után léptem túl. Kb másfél hónap után már minden okés volt, de mivel naponta láttuk egymást, így nehezen, de túl lendültem a dolgon.

A második kapcsolatom 3 év 8 hónapig tartott. Ott pokol volt a kapcsolat utolsó 2-3 hónapja, ráadásul neki közben már meg volt az új lovagja. Közben engem még hülyített is, játszott az érzéseimmel. Ott 4 hónap kellett, pokolian nehéz volt, de jellemfejlődés mellett teljesen túl léptem rajta.

24/f

2021. jún. 7. 22:03
 15/15 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy a fiuknak több idő kell. Az első barátom nem rég szakított velem pár honapja. Még mindig tök szarul vagyok ö meg tök jól elvan a barátaival.
aug. 4. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!