Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idő kellett ahhoz, hogy készen álljatok egy új kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam és bár nagyon egyedül érzem magam, tudom, hogy most nem tudnék randizni és új kapcsolatba lépni.
2021. jún. 3. 00:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat hosszától, minőségétől függ és attól, hogy a szakítás hogyan történt. Ezektől függően 1 héttől 1 évig bármit el tudnék képzelni. Sőt, extrém esetben akár hosszabbat is.

Meg egyénfüggő is, szóval tényleg nincs olyan, hogy mikortól lehet újra randizni. Majd ha te készen érzed rá magad.

2021. jún. 3. 00:08
 2/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
46%

Nekem és az összes férfi ismerősömnek minden kapcsolatot legalább másfélszer tovább tart gyászolni mint ameddig az a kapcsolat tartott.

Én az eddigi kapcsolataimat legalább esdig ha nem tovább gyászoltam.

Egyik ismerősöm a 6 éves kapcsolatát 10 évig.

A másik egy fél éveset 4 évig gyászolt.

A harmadik volt barátom egy 4 éves kapcsolat után a gyász 6. Évében lett öngyilkos.

Ugyannakkor a másik felek két hét múlva mindig találtak mást.

2021. jún. 3. 02:04
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos a férfiaknak több idő kell, mivel a közhiedelemmel ellentétben sokkal érzékenyebbek és ragaszkodóbbak a nőknél. A nők többségének egy férfi csak egy kapcsolat, lesz helyette másik.
2021. jún. 3. 02:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy érzem sosem fogok készen állni, 3 évig tartott, kb. 9 hónapja ugyanúgy érint a szakítás, hiányzik, nem bírok túllenni rajta. És nő vagyok. Ellenben az exem... kicsit sem ragaszkodott hozzám és az érzékenység is olyan távol állt tőle mint ide a legtávolabbi csillag... már a kapcsolatunk utolsó szakaszában is azt leste kivel ismerkedhet.
2021. jún. 3. 03:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a tapasztalatom, mint a 4-esnek. Az exférjemmel házasok voltunk és simán becsajozott, amikor még elméletileg a "mentsük meg a házasságunkat" résznél tartottunk.
2021. jún. 3. 05:11
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Évekkel a szakítás előtt készen álltam egy újra (végül szakítás után kb 3 héttel kezdődött is)
2021. jún. 3. 07:01
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
6 éve nem állok készen rá, de igazság szerint nem is akarok. Egyedül jobban érzem magam.
2021. jún. 3. 07:06
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

7.hónapja gyászolok, a mai napig van, hogy otthon, egyedül rámtör a sírás és a miértek.

Az exem mellettem kezdett kiépíteni új kapcsolatot egy kolleginával, a javítsuk meg a kapcsolatunkat fázisban... Ami teszem hozzá, javarészt az ő dolgai miatt romlott meg.. Tudomtudom, egy kapcsolat megromlásához 2 fél kell, csak hogy nem a kapcsolatunkkal volt gond, hanem vele egyénileg..

Na mindegy, ez van.

Azóta sem tudtam feldolgozni, hogy majd'8 év után RÖGTÖN tudja más szemébe mondani, hogy "szeretlek".. Ahhoz képest meg engem zaklatott hónapokig, amivel nem könnyítette meg a dolgomat.

2021. jún. 3. 07:51
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

A kötődés szintjétől függ. Természetes, hogy most egyedül érzed magad, de ez egy ilyen időszak, fel kell dolgozni, méghozzá egyedül, nem egy pótlékkal. Ki kell bírni ezt a kicsi egyedüllétet, és hidd el, utána jobb lesz, és a következő kapcsolataidat nem fogja megmérgezni, ha sikerül rendesen feldolgozni.

A válaszolóknak azt hiszem, azt mondanám, hogy próbáljatok nem ragaszkodni ahhoz az egy személyhez. Fogadjátok el, hogy vége. A miérteken nincs értelme gondolkodni, mert leragadtok egy pontnál, és így megy el az életetek. Gondoljatok bele, annyi más ember és potenciális párjelölt van a világon! Én azt hiszem, nem is abba a konkrét személybe ragaszkodtok, hanem egy eszménybe, amit vele éltetek át, de ami, lássátok be, nem működött, hiszen vége lett, és nem ok nélkül. Rendben, hogy te szeretted, de ha ő nem dolgozott a kapcsolatért, ő nem akarta igazán. Ez pedig olyan, hogy mindkét embernek kell akarni, különben semmi értelme. Még annyit, hogy nem bennetek van a hiba. Egyszerűen változhatnak az érzelmek, indítékok. Ha a lelketekbe nem szeretett bele igazán, vagy szétfejlődtetek, akkor bizony vége kellett, hogy legyen. De annyi más lehetőség van! Csak lássátok meg. :)

2021. jún. 3. 08:54
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

5 éves kapcsolatot szakítottam meg félévvel ezelőtt, kb. 2-3 hónapig tartott, amíg teljesen kivesztek belőlem az érzések, és már egyáltalán nem hiányzott az exem.

Ettől függetlenül nem érzem, hogy új kapcsolatra készenállnék, hiszen rengeteget bántott (fizikailag csak egyszer, de érzelmileg és szexuálisan sokszor, már hamarabb szakítanom kellett volna), és megijedek, ha közeledik felém egy férfi. Pedig tudom, hogy nem büntethetem őket az ex hibái miatt

2021. jún. 3. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!