Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy vessek véget egy 10 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vessek véget egy 10 éves kapcsolatnak 2,5 hónappal az esküvő előtt?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
leulsz vele és ertelmes felnőtt módjára elmondod neki, hogy itt a vége
2021. máj. 27. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
gyorsan, hátha visszajár a kaució
2021. máj. 27. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Így: vége, költözök, már nem szertelek és nem akarok esküvőt. Ülj le vele egy komoly beszélgetésre.
2021. máj. 27. 13:44
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
Most eppen el akarod kerulni a dontesed kovetkezmenyet? Nem jo omen a jovodre nezve, ha ezt is megprobaltataskent fogod fel.
2021. máj. 27. 13:56
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem értem teljesen az utolsó kommentelőt.

Nem vagyok biztos benne, h vele szeretném leélni az életem és kételyeim támadtak, viszont szeretnék korrekt lenni vele -már amennyire ebben a szituban lehetséges ez

Viszont 30 évesen 10 év után nem kis döntés lenne ez és foglalnam sincs, h kezdjek hozzá

Nem szeretném elvenni tőle sem és magamtól sem azt az esélyt, hogy megtaláljuk az Igazit, bár lehet, h ahhoz már túl késő is

2021. máj. 27. 14:11
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Ertem a ketsegbeesesed, csak nem asszisztalok hozza. 10 eve egyutt eltek, miert nem tudsz beszelni vele? Soha nem beszeltetek meg komoly dolgokrol? A hazassagot sem ertem miert kevered ide, az most a legkevesbe fontos a tortenetben. Epp most keszulsz felrugni egy 10 eves nem beszelo kapcsolatot. Figyelj Geza, mar nem erzem azt, amit az elejen, nekem ez a kapcsolat mar nem ad semmit, szeretnek kulon uton, uj eletet kezdeni. Ja, a hazassagot meg fujjuk le. Ennyi. Erre nyilvan valaszolni fog valamit, de azt mar megoldod kutfobol.
2021. máj. 27. 14:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy késő. Össze kell szedned a bátorságod és eléállni.
2021. máj. 27. 15:14
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
Miért voltál vele 10 évig ha a házasság előtt már nem akarsz vele lenni?
2021. máj. 27. 15:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 mibol gondolod h a kerdezo pasi?
2021. máj. 27. 15:39
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem pasi vagyok

És amúgy rajta sem érzem igazán, h annyira oda lenne értem már

Inkább el tv-zgetünk esténkénr külön, mint együtt

Szexen kívül nem nagyon töltünk már időt együtt a hétköznapokban

Persze ő 3 műszakos, én meg 8-tól 5-6ig dolgozom, úgyh nem marad sok időnk

2021. máj. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!