Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok valamit tanácsolni ?
Figyelt kérdés
Tegnap megegyeztünk a barátommal, hogy szünetet tartunk aztán ő azt mondta legyünk csak barátok! Amibe bele is mentem mert nagyon szégyellem amit tettem vele! Próbáltam magamra erőltetni miatta a kapcsolatot vele, igyekeztem megtenni mindent hogy belé szeressek de nem ment. Tegnap mondtam el neki igazából mit érzek. Mondtam hogy félek hogy megcsal illetve nem illünk össze. Nagyon sokat puffantam már ! Így az elején elmondtam neki mi is a helyzet velem és akkor abban maradtunk hogy ő segít nekem újra bízni! De tegnap inkább lepasszolt! És inkább felregisztrált társkeresőre! Rettenetes bűntudatom van a hallgatásom és a próbálkozásom miatt :o2021. máj. 21. 22:15
1/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy tudjunk valamit tanácsolni, jó lenne tudni, hogy te mit szeretnél. A kérdésből nem igen derül ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából most csak nagyon szégyellem magam! Így nem igazán tudom mit kellene tennem ! Ilyen helyzetben még nem voltam!
2021. máj. 21. 22:22
3/4 anonim válasza:
Ha felregisztrált társkeresőre, elmondta hogy nem akar többet barátságnál. Elmondásod szerint nem is illetek össze.. Akkor miért nem hagyod? Ha kell és a “sors” úgy hozza, találkoznak útjatiok, ettől függetlenül ha már most ő keres valakit, akkor te is megteheted ugyenzt.
4/4 anonim válasza:
Csináld azt, amit ő. Pöcköld balra. Mindkettőtök talál majd jobbat, de amúgy nem kötelező kapcsolatban lenni. Egyedül könnyebben rájössz, ki is vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!