Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan, hogy megbántátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy megbántátok a szakítást?

Figyelt kérdés
Volt egy lány az életemben. Nem olyan rég letiltottam mindenhonnan, különösebben nem érdekelt már a dolog. Sokat kötekedett meg csesztetett. De isteni volt vele a szex meg nagyon szép volt, jókat beszélgettünk. De nekem van egy életem és ő nem fért bele. Egy hete történt ez az egész. Nem akartam megbántani, csak nem tudtam volna mit mondani. Most meg már nagyon hiányzik, megbántam. Félek elküld a francba ha ráírok. F
2021. máj. 21. 13:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Mire számítottál? Ölbe tett kézzel várja majd a comeback-et?
2021. máj. 21. 15:54
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Baszkiii...

Nyilván letilt, ha ellökted magadtól. Hagyd békén most már

2021. máj. 21. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Haha. Megérdemled, jól döntött. Eddig kellett volna teperni, nem utólag. De azért köszi, hogy mindig megsimogatjátok az egonkat azzal, hogy utólag vergődtök. :D
2021. máj. 21. 16:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda. Szó nélkül leléptél, jó nagy paraszt voltál. Az hogy ráírsz az elárulom nem "teperés". Ezért a minimum hogy elmész és élőben bocsánatot kérsz, és ha akkor is elküld sem háborodsz fel, mert igaza van. Szó nélkül letiltani valakit, ráadásul a barátnődet borzasztó dolog. Legalább annyi gerinced kett volna hogy elmondod hogy szakítani akarsz. Ezek után meg tud majd benned bízni szerinted? Vagy majd megint gondolsz egyet és eltűnsz?
2021. máj. 21. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a lány szemszögéből ez az egész úgy néz ki, hogy jókat beszélgettetek és szexeltetek, aztán az egyik pillanatról a másikra mindenféle magyarázat és előjel nélkül letiltod. Sőt, simán el tudom képzelni, hogy azért "kötekedett" meg "csesztetett", mert az életed része akart lenni, te meg próbáltad lepattintani. Igazi álompasira, megbízható társra, feltétel nélküli szeretetre utal ez a viselkedés. Ja, nem.

Ha valakit nem szeretnél, hogy az életed része legyen, alap, hogy először megpróbálod vele megoldani a konfliktust, ha van, vagy szépen, indoklással (!) lezárod az egészet (és ezen lehetőség szerint még azelőtt gondolkozol el, hogy megfekteted...).

Én pont most vagyok ilyen helyzetben, finoman megkértem az illetőt, hogy ne viselkedjen úgy, amitől úgy érzem, hogy semmibe vesz, erre az volt a válasza, hogy minden létező platformon letiltott. Elég hamar eljutottam volna, hogy ha ő egy több éves ismeretséget így kidob az ablakon, gyakorlatilag azt is letagadva, hogy ismer, mindössze egyetlen félreértés miatt, akkor nekem egyáltalán nem is kell, és olyan szinten kiábrándultam belőle, hogy ha térden állva könyörögne, sem fogadnám vissza. Jól tette a csaj, hogy letiltott, nyugodtan főj a saját levedben, és gondolkozz el azon, hogy a másiknak bizony vannak érzései, a tetteidnek meg következményei.

2021. máj. 21. 22:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Így teperjen egy ember egy csajért"

Ismerkedési fázisban, illetve a párkapcsolat alatt kell teperni. Szakítás után békén kell hagyni.

Egyébként ha meg IGAZÁN meg is bánja valaki a szakítást, az nem 1 hét után fog kiderülni, hanem hónapok, évek múlva. Neked maximum az egót sérült most.

2021. máj. 23. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!