Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan, hogy megbántátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy megbántátok a szakítást?

Figyelt kérdés
Volt egy lány az életemben. Nem olyan rég letiltottam mindenhonnan, különösebben nem érdekelt már a dolog. Sokat kötekedett meg csesztetett. De isteni volt vele a szex meg nagyon szép volt, jókat beszélgettünk. De nekem van egy életem és ő nem fért bele. Egy hete történt ez az egész. Nem akartam megbántani, csak nem tudtam volna mit mondani. Most meg már nagyon hiányzik, megbántam. Félek elküld a francba ha ráírok. F
2021. máj. 21. 13:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem bántam meg
2021. máj. 21. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Remélem, hogy így fog tenni!
2021. máj. 21. 13:58
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha az a kerdes, hogy teljesen hulye vagy-e? Akkor igen, az vagy. De nem azert mert letiltottad, hanem azert mert meg most is kuncsorognal. A felszinessegedet meg nem fogod kinoni, tehat meg egy rakas szerencsetlenseg is leszel. Ettol pedig azt fogod erzeni, hogy ez a bena kapcsolat a vilag legjobb dolga volt, ami veled tortenhetett. Hat nem.
2021. máj. 21. 14:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom biztosra, hogy elküld-e. Nagyon oda volt értem. Én is éreztem iránta de időnként sok volt. Visszagondolva én sem foglalkoztam vele annyit mint, az elején.
2021. máj. 21. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd békén.
2021. máj. 21. 14:05
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Uncsizol. Azért már felcibálni a sebeit. Ha ilyen könnyen elengedted, elküldted nem eléggé fontos neked. Annyira biztos nem, hogy megjavítsátok a kapcsolatot. Ja. Szuper a jó szex, meg szar is egyedül, de van mikkr nincs értelme visszatáncolni.

Ha engem dolbtál volna nem tudnék olyan szerelmes lenni, hogy visszaengedjelek.

Te ismered a volt barátnődet.

2021. máj. 21. 14:15
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
*már helyett kár
2021. máj. 21. 14:16
 8/16 A kérdező kommentje:
És ha még szeretem és megbántam? Sok volt a munka meg a hajtás és nem bírtam a feszültséget. Még írt egy párszor de aztán letiltottam. Leírta az érzéseit, szóval tudom, hogy még szeret.
2021. máj. 21. 14:17
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Akkor azt mondom emelem a kalapom azok előtt, akik belátják a hibájukat és tudnak változtatni. De mondom csúnya dolog meglovagolni az érzéseit, ha te a magadéban nem vagy biztos. Akkor csak újra megsérted pár hónap múlva.
2021. máj. 21. 14:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Letiltott. Nem beszél velem😂 Bezzeg ha én csinálom akkor én vagyok a szemét. Így teperjen az ember egy csajért.
2021. máj. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!