Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan rázzam le az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le az exem?

Figyelt kérdés

Haldoklott a kapcsolat > szünet, hogy rendbe hozzuk es majd kesobb ujra megprobaljuk > egy ismeretlen emberrel kefélt közbe > mondtam neki felejtsen el.

Letilthatnám mindenhonnan, de privát fiókról nézi az oldalaim..

Személyesen még oda jöhet.

Múltkor pl. haverjaimmal voltam a fő bandázási helyünkön, kiraktam egy képet erre ő is megjelenik a barátaival kicsit arrébb... hogy hergeljen vagy mit tudom én. Lényeg, hogy miattam csinalta.

Na én ezt nem akarom, szeretném ha megszűnnék neki létezni, és ő is nekem. Esélytelen, hogy visszakapjon bármit is csináljon. Nem tettem vele semmit, hogy bosszút álljon.

Félek attól, hogy kiteregeti a titkaim vagy bármi alám tegyen, a kocsimnak a kerekeit kilyukasztja vagy ilyesmi.

Nem százas a lány szép szóból nem ért. Mit csináljak? Meg akarok tőle szabadulni végleg

2021. máj. 20. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy teljesen privát legyen a fiókod és ne ossz meg mindent nyilvánosan. 😐
2021. máj. 20. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Facebook privacy beállításokat lődd be rendesen. (engem aztán nézhetne privát fiókról, nem lát semmit, ha nem az ismerősöm)

2. Tiltsd le minden létező kommunikációs csatornán.

3. Távolítsd el minden ismerősödet, aki esetleg kémkedhet neki.

4. Ne posztold, éppen hol vagy, mit csinálsz, főleg, ha 3-as pont elvégzéséről lehetetlen 100% bizonyosságot szerezned. Pl. sok közös ismerősötök van, akiket nem mind tudsz letiltani)

5. Ha más nem segít, deaktiváld a Facebook fiókodat egy ideig. Így eltűnsz a szeme elől, de a Messenger fiókod működőképes marad.

Az információszivárgást kell elsősorban kezelned.

2021. máj. 20. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért az a legfontosabb, hogy ha vagy valahol, AZONNAL kirakj egy képet. Ha nincs kép, meg sem történt? Elhiszem, hogy exed sem százas, de azt, hogy ilyen nyíltan posztolgatod, hol vagy, még jelnek is veheti, hogy "gyere ide."
2021. máj. 20. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Letiltottam mindenhol + insta privát fiók lett. Ha posztolok valamit facen, csak az ismerőseim látják. Sőt, még azt is be lehet állítani facen, hogy "egyéb keresőmotorok" - azaz google-ben ha rádkeres, nem dobja ki a profilod.

Mondjuk csinálhat kamuprofilt, nekem már le van tiltva vagy 10 db. Nem azért, mert látna bármit, hanem mert b.ssza a szemem, hogy leskelődik és állandóan ajánlgatja a facebook az újabb és újabb kamu profiljait, mint potenciális ismerős...

2021. máj. 20. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt akarom elkerülni, attol mert van egy gyogyos exem, nem akarom h ez befolyasoljon, hogy privat instat kell hasznalnom vagy ilyesmi
2021. máj. 20. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
És miért nem? Magamutogató vagy, hogy idegenek is lássák még azt is, ha szarni mész?
2021. máj. 20. 15:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Miért kell hangyából elefántot csinálni? Boomer
2021. máj. 20. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!